Arka planınız nedir?

Öyle bir şey yok. Bayramın 3. gününde başladım Game Of Thrones'a ve hala izliyorum. Şimdi soracaksın "Neden yasal izlemiyorsun?" diye, çünkü BEIN Connect denilen kan emicilere para kazandırmak istemiyorum.

Zaten yorumumunda dedim. Yasa en son taslak hâlindeydi. Bununla ilgili haberler var. Google'a "film izleme yasağı" diye aratırsan çıkar. Yorumumda belirttim, en son 2 ay önce ücretsiz film izlemiştim, en son dün ücretsiz film sitesine girmiştim. Ama hiçbir şey olmadı diye belirttim.
Ona bakılırsa ben de dün film sitelerinden film izleyecektim ancak başka bir şeyle uğraştığımdan izleyemedim. Dedim zaten çıkacak veya çıktı diye. Kesin çıktı demedim. Mesajımı biraz daha dikkatli okursanız net konuşmadığımı anlarsınız.
Ha bu arada, film izleme yasağıyla ilgili 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nu inceledim ama film izleme yasağına ait bir şey yoktu.
Şimdi soracaksın "Neden yasal izlemiyorsun?" diye, çünkü BEIN Connect denilen kan emicilere para kazandırmak istemiyorum.
Ona bakılırsa ben de ücretsiz film sitelerinden film izliyorum. Bu yüzden bu soruyu sormaya hakkım yok.

cod aw.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı