Arka ses portları pasif durumda

Hocam peki sizin var mı önerebileceğiniz bir anakart. Olur da iade edersem aklımda bulunsun.
Artık satışları olmadığından ikinci el bilindik markalara yönelirseniz sorun olmayacaktır sağlam ise.

Evet. Bu dediğinizi ben de yapmak istedim fakat, BIOS da öyle bir olay yok. Sadece HD Audio olayı var. Onu da açıp kapatılabiliyor. Benim BIOS da yok yani.

Artık satışları olmadığından ikinci el bilindik markalara yönelirseniz sorun olmayacaktır sağlam ise.
Hocam bugün musait bir zamanınız olursa,birlikte şu bilgisayara 0'dan BIOS ayarlarını gerektiği gibi yapıp temiz bir Windows 10 formatı atabilir miyiz? Bir yerden irtibat kurup,görüntülü ve TeamViewer üzerinden bi yardımcı olsan çok memnun olurum. Belki ben yanlış bişeyler yapmışımdır emin olamıyorum. Kesin bir neticeye varalım beraber. Ona göre ben Anakartın bir çaresine bakacağım hocam. Bana bir saat falan söylerseniz, ben o saatte irtibata geçerim. Tabi kabul ederseniz de, etmezseniz de saygı duyarım. ..

Gerek kalmadı hocam. Ürünü yarın iade edeceğim. Asıl önemli olan bundan sonra ne yapacağım. Anakart aranıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…