Arka ses portları pasif durumda

Hocam peki sizin var mı önerebileceğiniz bir anakart. Olur da iade edersem aklımda bulunsun.
Artık satışları olmadığından ikinci el bilindik markalara yönelirseniz sorun olmayacaktır sağlam ise.
 
Eski bilgisayarım da aynı sorunu yaşıyordum. BIOS da HD Audio olarak ayarlamıştım, tabii çalışmıyordu. AC97 olarak seçtiğim de düzelmişti. Siz de ki sorun da tam bu şekil de olabilir. Tabii bu söylediklerimden önce kablonun doğru yere takıldığından tekrar emin olmanız gerek.
Evet. Bu dediğinizi ben de yapmak istedim fakat, BIOS da öyle bir olay yok. Sadece HD Audio olayı var. Onu da açıp kapatılabiliyor. Benim BIOS da yok yani.

Artık satışları olmadığından ikinci el bilindik markalara yönelirseniz sorun olmayacaktır sağlam ise.
Hocam bugün musait bir zamanınız olursa,birlikte şu bilgisayara 0'dan BIOS ayarlarını gerektiği gibi yapıp temiz bir Windows 10 formatı atabilir miyiz? :) Bir yerden irtibat kurup,görüntülü ve TeamViewer üzerinden bi yardımcı olsan çok memnun olurum. Belki ben yanlış bişeyler yapmışımdır emin olamıyorum. Kesin bir neticeye varalım beraber. Ona göre ben Anakartın bir çaresine bakacağım hocam. Bana bir saat falan söylerseniz, ben o saatte irtibata geçerim. Tabi kabul ederseniz de, etmezseniz de saygı duyarım. .. :)

Artık satışları olmadığından ikinci el bilindik markalara yönelirseniz sorun olmayacaktır sağlam ise.
Gerek kalmadı hocam. Ürünü yarın iade edeceğim. Asıl önemli olan bundan sonra ne yapacağım. :) Anakart aranıyor...
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı