Arka sıradakiler oyuncuların son halleri

#Herkesbilmez bir aralar Fox'ta oynardı. 170 bölüm falan sonra bitirdiler. 2007'de en çok izlenen gençlik dizisiydi, oyuncularının son hali beni çok şaşırttı.
1. İbo lakabıyla tanıdığımız İbrahim karakteri, Fırat Çöloğlu. Sosyal medyada yok (Twitter'i, instası var ama aktif değil) son paylaşdığı gönderi 2017 yılından. Instagram'ı deseniz boş boş yorumlarda reklam yapan gereksiz mizah sayfalarının takipçisi daha çok ve de gizli hesap yapmış yaklaşık 1 ay olacak hala onaylamasını bekliyorum (takipçisi 20K) en son rol aldığı yapım 2017'de BKM tarafından hazırlanan bir halk tiyatrosu, sergen deveci ile 1 tane de vaynı var.

arka-siradakiler-in-ibo-sunun-son-halini-goren-10260972_4465_m.jpg


2. Oktay karakteri, dizinin Kaptan Amerika'sı diyebiliriz, dizide lakabı "reis" çünkü okulda en korkulan tayfanın başı olduğu için insanlar ona reis diyorlar.
Bülent Çetinaslan çok başarılı yapımlarda yer almıyor maalesef son rol aldığı film avcı adında 2020 Kasım'da çıkmış bir film evet ilk kez burada gördünüz avcı diye film olduğunu :D. Instagram'dan mavi tik almış modellik yapıyor geçinebiliyordur gibime geliyor.

5e2adee5d265a213bc55c4cd.png


3. Gamze karakteri dizinin bir nevi bihteri diyebiliriz :D. Sinem Öztürk çok da büyük olmasa da birkaç dizide konuk oyuncu olarak oynamış halen de ara sıra ekranlar da onun dışında evlenmiş 2 tane çocuğu var.

unnamed.jpg


4. Saffet karakteriyle bir kesimin gönlüne oturan sonra kadrodan çıkarılmak için yapımcıların her şekilde onu kötü çıkarmasından dolayı sövmedik değil :( Barış Atay Türkiye komünist partisinde milletvekili.

.jpg


5. Kemal hoca bir neslin öğretmeni, okula gelmeden önce kabadayılar haraç kesiyor sınavlarda hocanın önünde kopya çekiliyordu müdür yardımcısı ceza verdi diye arabası patlatılıyordu (evet doğru) geldikten sonra ise okul imam hatibe döndü (en kolay tefsir buydu :D). Bülent emin yarar birçok edebi sanat filminde rol almıştır ve tiyatro gösterilerinde yapımcı koltuğuna oturuyor.

bulent-emin-yarar--i14909.jpg


6. Kızıl ötesi lakabıyla tanınan Rıza karakteri dizinin Cem Yılmaz'ıydı. Engin Yavaş hakkında tek bildiğimiz arka sıradakilerde rol aldığı ve de doğum tarihi başka bilgi yok.

5ae1e8c166a97c82b0b733a0.jpg


7. Özge karakteri dizinin en renkli karakteri. Sevda Dalgıç Avlu'da oynadığı 1 sahneden sonra ekranlar da yok.

24052020191253_3137782_19_12.jpg


8. Namıdeğer mavi sakal yani Barış karakteri Tuncer Öz de diğerleri gibi hakkında pek bir bilgi yok.

tunceroz.jpg


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı