Arka slotta mouse sorunu

a.poyraz4671

Femtopat
Daha fazla  
Beyler elimde 3 mouse var 2'si Microsoft mouse u diğeride g102. PC'nin arka slotuna teker teker taktığımda G102 4-5 dk da bir takılmaya başlıyor ama diğer mouselar sıkıntı çıkartmıyor. İşin garip kısmı ise PC'nin ön slotuna takınca bu 3 mouse u 3 üde düzgün bir şekilde çalışıyor. Arka slota takılan G102 neden takılıyor yardım eder misiniz ? Acaba slotta uyumsuzluk mu var anlamış değilim.

Son düzenleme:
Kral bunun için kendini yormana gerek yok. Hangisi nerede düzgün çalışıyorsa oraya tak. Zaten zamanla ve kullandıkça sorunun ne olduğunu fark edeceksindir.

Kral bunun için kendini yormana gerek yok. Hangisi nerede düzgün çalışıyorsa oraya tak. Zaten zamanla ve kullandıkça sorunun ne olduğunu fark edeceksindir.
yok ondan değil g102 i 1.5 senedir kullanıyorum daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadığım için merak ettim.

Kral eğer bilgisayar kullanıyorsan beklenmedik sorunlar hep olur. Arkada sorun çıkartan slotun USB girişi olduğundan emin misiniz?

Kral eğer bilgisayar kullanıyorsan beklenmedik sorunlar hep olur. Arkada sorun çıkartan slotun USB girişi olduğundan emin misiniz?
bunu ölçmek için o slota başka bir tür cihaz takıp anlarız ama mouse ların biri çalışıp diğerinin kesintili çalışması işin garibini oluşturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…