Arka ve ön jak girişi birleşik çalışıyor

Yasin A.

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün uzun uğraşlar sonucu Windows 10 temiz kurulum yaptım. Tüm driverları Windows kendisi kurdu. Realtek HD Audio Yöneticisinden jakları ayırsam da jaklar birleşik olarak çalışıyor. Bu iki jakı nasıl bölebilirim? Formattan önce hoparlör ve Realtek 2ND High Defention olarak kullanıyordum. Nasıl düzeltebilirim bunu? Anakart modelim: ASUS H110M-K. Görsel ekleyeceğim fakat site sunucu hatası veriyor.

realtek hd audio internetten indirip programını kuracaksınız. proğramı kurduktan sonra sağ alt köşeye bir hoparlör simgesi atıyor o programı açıp sağ üst köşede aygıt gelişmiş ayarlar yada bir klasör resmi olacak yine sağ üst köşede onu tıkladığınızda bir menü çıkar. ön ve arka girişleri bağımsız seçeneğini seçerseniz sorununuz düzelir.

Dosya Ekleri

• 607207dd8700e35261c8371e6baac212.png
    607207dd8700e35261c8371e6baac212.png
    35,2 KB · Görüntüleme: 264
Son düzenleme:
realtek hd audio internetten indirip programını kuracaksınız. proğramı kurduktan sonra sağ alt köşeye bir hoparlör simgesi atıyor o programı açıp sağ üst köşede aygıt gelişmiş ayarlar yada bir klasör resmi olacak yine sağ üst köşede onu tıkladığınızda bir menü çıkar. ön ve arka girişleri bağımsız seçeneğini seçerseniz sorununuz düzelir.
hocam onlar yapılı fotoğraf atamıyorum atabilseydim onuda atmışım.
Resim1 Resim2

Hocam bende ankartı değiştirdim MSI A320M'den Gigabyte B450M S2H'a geçtim ama hem ön arka jak beraber hem de bu bassları falan ayarladığımız kısımda hepsi ayrı ayrı ayar istiyor MSI kullanırken bir sürümde bunlar böyle alt alta 3 kategoriydi tik koyulan aktif oluyordu hem o sürüme geçmek hem de jakları ayırmak istiyorum sürücüyü kaldır yaptığımda birkaç dakikalığına düzeliyor ama sonra bir şey oluyor ve bozuluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı