Çözüldü Arkada program açık değilken RAM ve CPU kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

petro_2

Hectopat

CPU kullanımı artıp azalıyor, %0'ken almışım fotoğrafı. Bilgisayarda tek ekran görüntüsü alma programı ve görev yöneticisi açık ve RAM ve CPU kullanımını görüyosunuz. Normal mi? 2 GB RAM'e sahibim. Boştayken 593 MB kullanması biraz değişik geldi bana, o yüzden sorayım dedim.

Çözüm
Tamamen normal, arkada hiçbir program açık olmasa bile Windows hizmetleri çalışıyor.

Windows yüklü dostum 50 MB falan mı kullansın değerler normal geldi bana ama 2 GB RAM az fazla da olabilir kullanılan programları atsana.

Windows yüklü dostum 50 MB falan mı kullansın değerler normal geldi bana ama 2 GB RAM az fazla da olabilir kullanılan programları atsana.

Kullanılan derken ne demek istedin? Bu fotoğrafı çekerken arkada açık olan programlardan mı?

Windows'u sildiniz mi? Ekran görüntüsünü Windows 7 içinden attığınıza göre arka planda devasa bir işletim sistemi çalışıyor. FreeDOS yüklerseniz sorun çözülür.

FreeDOS üzerinden Windows, Mac, Linux tabanlı oyunları, canlı ders programımı vb. nasıl kullanacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…