Arkadaş çevresi yapma

Guests21

Picopat
Hocalarım selam. Benim arkadaş yok denecek kadar az hatta bir yere çıkıp bir şeyler yaptığım arkadaşım, ya da beni bir yere çağıran arkadaşım yok. Hatta onların beni arkadaş olarak görüp görmediğinden emin değilim bile çünkü ne arıyor ne soruyorlar. Eski bana yazan bir arkadaş "seni kafa yapına uyan olmadığı için edinemezsin." demişti. Burada ben mi insanlar mı yanlış onu da bilemiyorum. (kafa yapısı olarak. Efendi ve iyi niyetli, fırlama olmadığım söylenir.) Sizce nasıl ben de saygın biri olur ve arkadaş çevremi genişletebilirim? Çünkü bu artık yıllardır sorunum olduğu için daha fazla öne çıkmaya başladı. Yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi şekilde daha saygın olmayı isteyip daha çok arkadaş isteyemezsin demek isterim. Saygın insanları iyice izle onların da arkadaşları azdır. Misal benim tuvalete bile beraber gittiğim bir bremınım var illaki bir adet bremın bulabiliyorsun. Şimdi bulamasan bile sabır et başkaları beni beğensin diye değişme. Ama benim canım sıkıldığında üniversite de ki herkese selam verip muhabbet edip 2-3 gün takıldıktan sonra selam bile vermemişliğim var. Canın sıkılıyorsa 2-3 lafla renkli enerjili gözük kendini tatmin edince yine kendin gibi ol. Diğer türlü insanlar için değişeceksen hem de Türkiye standartlarında kafanı yarıp beynini kenara koyman gerekebilir aman dikkatli ol!

Kendi tahminimce kendinizi fazla kasıyormuşsunuz gibi geldi insanların yanında, samimiyet göstermediğinizden de insanlar sizden uzak duruyor olabilir. Bu sadece şahsi aldığım bir izlenim, yanlış bir izlenim olabilir.

İllaki bir yerden arkadaş edinirsiniz, sadece çabalayın. İnsanlara daha samimi davranın, şu an lisedesindir arkadaşın yoktur fakat üniversiteye geçince bir çevren olur. İnsanların bazı dönemlerinde çevresiz kalması normal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı