Arkadaş grubum

Konu hangi bölüme açılmış diye bir baktım geldim. Ciddi'misin bilmiyorum ama zor olmuyor mu?
Ha birde ayin ne hocam?

Benim'de 5 kişilik bir arkadaş grubum var, konunun linkini atıp geliyorum.
"Biz hiç böyle şeyler yapmıyoruz kanka" diye şikayet ediyorlar.

Hocam yaslar kacti? Yasa gore yorum yapacagim.
17-18-19
Acaba kavga çıkmadan nasıl böyle şeyler yapabiliyorsunuz? Komünist ve liberalist, Osmanlı torunu ve Atatürkçü mutlaka birbirini boğazlamalıydı.
Hocam Osmanlı Torunu ve Atatürkçü çok güzel tartışıyorlar görseniz. Benim siyasi tarafım yok seyrediyorum onları. Komünist sessizce hayaller kuruyor.

Bizim 4 kişilik arkadaş grubu dağıldı 2'si başka yerde diğer 2'si başka yerde. Sizin ki nasıl dağılmadı anlamış değilim.

Benim de bir arkadaş grupum vardı. Bizi LoL birleştiriyordu. 1 tanesi hesapını çaldırdı. 1 tanesi ile LoL'de kavga yaptık 1 tanesini de sürekli napim dediği için ağzıma geleni söyleyip LoL'de engelledim. Hocam hll dağılmdaıysa hala

Bu grup bir arada kalabiliyorsa muhteşem bir başarı. Birbirinizi fikir farklılıklarını göz ardı ederek kabullendiğiniz ve bağlı olduğunuz değerlerin olması takdire şayan. Fakat, ayin derken ?
Hocam bizim bi çocuk yazılımdan falan baya iyi anlıyor, özel bi programla mı ne görüntülü aramaya bağlıyor bizi. Köşelerde biz, ortada boş sayfa var böyle grafikli falan. Bişiler çiziyoruz sallayarak ama böyle ayin havası veren. Herkes odasının ışığını kapatıp, mumla aydınlatıyor. İlk herkes yeminimizi tekrarlıyor sonra şarkı söyleyip, sohbet ediyoruz.

1 kişiyi kameraman yapıp Maskeli Beşler parodisi çekmeniz gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…