Arkadaş grubum

6 kişilik bir arkadaş grubum var.

Birisi animeci, birisi çok vizyonlu.
Birisi demir, birisi immortal.
Birisi Osmanlı Tor'unu, biri Atatürkçü, biri Liberalist, biri Komünist.
Birisi çok kibar, yazım kurallarına dikkat eder; birisi yazamaz bile, yazarsa da söver.

Favori aktivitemiz ormanda mangal, semaver yapıp okey oynamak. Diğer zamanlarımız Discord, oyun, yazışma falan zaten.

Hiçbirimizin en ufak konuştuğu kız bile yok, bizi tanıyanlar çift tripleks gey; hayırlı tabiri ile eş cinsel olduğumuzu düşünüyorlar. Açıkçası hepimiz çok mutluyuz, ileride böyle aynı büyük evde kalma hayallerimiz falan var. Özel yeminimiz, ayda bir ayinimiz var.

Sizce zararlı mı? Bazen ders aksatıyoruz, bazen çok tartışıyoruz aramızdaki çeşitlilikten. Ondan sonra efendime söyleyeyim en son ne zaman kız gördük bilmiyorum kafayı yemek üzereyim. Ayinimiz de falan aşırı gaza geliyoruz bazen, ailelerden de azar yiyoruz.
Konu hangi bölüme açılmış diye bir baktım geldim. Ciddi'misin bilmiyorum ama zor olmuyor mu?
Ha birde ayin ne hocam?

Benim'de 5 kişilik bir arkadaş grubum var, konunun linkini atıp geliyorum.
"Biz hiç böyle şeyler yapmıyoruz kanka" diye şikayet ediyorlar.
😂😂😂

Hocam yaslar kacti? Yasa gore yorum yapacagim.
17-18-19
Acaba kavga çıkmadan nasıl böyle şeyler yapabiliyorsunuz? Komünist ve liberalist, Osmanlı torunu ve Atatürkçü mutlaka birbirini boğazlamalıydı.
Hocam Osmanlı Torunu ve Atatürkçü çok güzel tartışıyorlar görseniz. Benim siyasi tarafım yok seyrediyorum onları. Komünist sessizce hayaller kuruyor.

Benim de bir arkadaş grupum vardı. Bizi LoL birleştiriyordu. 1 tanesi hesapını çaldırdı. 1 tanesi ile LoL'de kavga yaptık 1 tanesini de sürekli napim dediği için ağzıma geleni söyleyip LoL'de engelledim. Hocam hll dağılmdaıysa hala

Bu grup bir arada kalabiliyorsa muhteşem bir başarı. Birbirinizi fikir farklılıklarını göz ardı ederek kabullendiğiniz ve bağlı olduğunuz değerlerin olması takdire şayan. Fakat, ayin derken ? :D
Hocam bizim bi çocuk yazılımdan falan baya iyi anlıyor, özel bi programla mı ne görüntülü aramaya bağlıyor bizi. Köşelerde biz, ortada boş sayfa var böyle grafikli falan. Bişiler çiziyoruz sallayarak ama böyle ayin havası veren. Herkes odasının ışığını kapatıp, mumla aydınlatıyor. İlk herkes yeminimizi tekrarlıyor sonra şarkı söyleyip, sohbet ediyoruz.

6 kişilik bir arkadaş grubum var.

Birisi animeci, birisi çok vizyonlu.
Birisi demir, birisi immortal.
Birisi Osmanlı Tor'unu, biri Atatürkçü, biri Liberalist, biri Komünist.
Birisi çok kibar, yazım kurallarına dikkat eder; birisi yazamaz bile, yazarsa da söver.

Favori aktivitemiz ormanda mangal, semaver yapıp okey oynamak. Diğer zamanlarımız Discord, oyun, yazışma falan zaten.

Hiçbirimizin en ufak konuştuğu kız bile yok, bizi tanıyanlar çift tripleks gey; hayırlı tabiri ile eş cinsel olduğumuzu düşünüyorlar. Açıkçası hepimiz çok mutluyuz, ileride böyle aynı büyük evde kalma hayallerimiz falan var. Özel yeminimiz, ayda bir ayinimiz var.

Sizce zararlı mı? Bazen ders aksatıyoruz, bazen çok tartışıyoruz aramızdaki çeşitlilikten. Ondan sonra efendime söyleyeyim en son ne zaman kız gördük bilmiyorum kafayı yemek üzereyim. Ayinimiz de falan aşırı gaza geliyoruz bazen, ailelerden de azar yiyoruz.
1 kişiyi kameraman yapıp Maskeli Beşler parodisi çekmeniz gerek :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı