Arkadaş grubum

Arkadaş grubunuzu nasıl kurdunuz anlatabilir misiniz? Sosyalim ama 1-2 konuştuğum arkadaşım dışında dost diyebileceğim birileri yok.
Farklı bi sınıfta bi çocuk vardı, yani yakındık. Aynı dershanedeydik bir de. Sonra bunun sınıfından yakın arkadaşları var, beni gruplarına davet ettiler ve aralarından biri benim komşumdu. 5 kişi olduk sonra ben de seveceklerini düşündüğüm hem benim hem gruptaki komşumun komşusu olan animeci ve immortal çocuğu getirdim ve 6 olduk. 2,5 yıldır ne olduysa olsun ayakta kalabildik.
Bu konunun troll olması lazım yoksa o arkadaş grubunda minimum 2 yaralı ve 1 ölü çıkardı.
Hocam biz işin eğlence kısmındayız, tartışmalar gayet normal oluyor.
Tartışmalar ciddi olmuyor diye sanıyorum. Yani en ciddi lafları bile çok alınmadan geçiriyorlar. Bu arada kurgu değil, söylemeyi unutmuşum ; 4 Müslüman, 1 Ateist ( ailesi öldü, dinin adalet kısmını sorgulayıp oldu), 1 Hristiyan ( Dedesi falan rum, ama çok dindar değil)

Son düzenleme:

Bence bu ekip tutar marvela başvurun

Hocam gerçekten çok iyi başarmışsınız. Bu kadar din konusunda dar görüşlü bir ülkede helal valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…