Arkadaş grubum

Arkadaş grubunuzu nasıl kurdunuz anlatabilir misiniz? Sosyalim ama 1-2 konuştuğum arkadaşım dışında dost diyebileceğim birileri yok.
Farklı bi sınıfta bi çocuk vardı, yani yakındık. Aynı dershanedeydik bir de. Sonra bunun sınıfından yakın arkadaşları var, beni gruplarına davet ettiler ve aralarından biri benim komşumdu. 5 kişi olduk sonra ben de seveceklerini düşündüğüm hem benim hem gruptaki komşumun komşusu olan animeci ve immortal çocuğu getirdim ve 6 olduk. 2,5 yıldır ne olduysa olsun ayakta kalabildik.
Bu konunun troll olması lazım yoksa o arkadaş grubunda minimum 2 yaralı ve 1 ölü çıkardı.
Hocam biz işin eğlence kısmındayız, tartışmalar gayet normal oluyor.
Tartışmalar ciddi olmuyor diye sanıyorum. Yani en ciddi lafları bile çok alınmadan geçiriyorlar. Bu arada kurgu değil, söylemeyi unutmuşum ; 4 Müslüman, 1 Ateist ( ailesi öldü, dinin adalet kısmını sorgulayıp oldu), 1 Hristiyan ( Dedesi falan rum, ama çok dindar değil)

Son düzenleme:
6 kişilik bir arkadaş grubum var.

Birisi animeci, birisi çok vizyonlu.
Birisi demir, birisi immortal.
Birisi osmanlı Tor'unu, biri atatürkçü, biri liberalist, biri komünist.
Birisi çok kibar, yazım kurallarına dikkat eder; birisi yazamaz bile, yazarsa da söver.

Favori aktivitemiz ormanda mangal, semaver yapıp okey oynamak. Diğer zamanlarımız Discord, oyun, yazışma falan zaten.

Hiçbirimizin en ufak konuştuğu kız bile yok, bizi tanıyanlar çift tripleks gey; hayırlı tabiri ile eş cinsel olduğumuzu düşünüyorlar. Açıkçası hepimiz çok mutluyuz, ileride böyle aynı büyük evde kalma hayallerimiz falan var. Özel yeminimiz, ayda bir ayinimiz var.

Sizce zararlı mı? Bazen ders aksatıyoruz, bazen çok tartışıyoruz aramızdaki çeşitlilikten. Ondan sonra efendime söyleyeyim en son ne zaman kız gördük bilmiyorum kafayı yemek üzereyim. Ayinimiz de falan aşırı gaza geliyoruz bazen, ailelerden de azar yiyoruz.

Bence bu ekip tutar marvela başvurun 🤣 🤣

Farklı bi sınıfta bi çocuk vardı, yani yakındık. Aynı dershanedeydik bir de. Sonra bunun sınıfından yakın arkadaşları var, beni gruplarına davet ettiler ve aralarından biri benim komşumdu. 5 kişi olduk sonra ben de seveceklerini düşündüğüm hem benim hem gruptaki komşumun komşusu olan animeci ve immortal çocuğu getirdim ve 6 olduk. 2,5 yıldır ne olduysa olsun ayakta kalabildik.

Hocam biz işin eğlence kısmındayız, tartışmalar gayet normal oluyor.
Tartışmalar ciddi olmuyor diye sanıyorum. Yani en ciddi lafları bile çok alınmadan geçiriyorlar. Bu arada kurgu değil, söylemeyi unutmuşum ; 4 Müslüman, 1 Ateist ( ailesi öldü, dinin adalet kısmını sorgulayıp oldu), 1 Hristiyan ( Dedesi falan rum, ama çok dindar değil)
Hocam gerçekten çok iyi başarmışsınız. Bu kadar din konusunda dar görüşlü bir ülkede helal valla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı