Arkadaş ile izlenecek korku filmi önerisi

Technomember0

Hectopat
Arkadaşlar ilk dakikadan itibaren korkuyu hissedeceğimiz, gerileceğimiz hikayesi de gerçekten iyi olan bizi meraktan ileriki dakikaları izleme heyecanı uyandıran bir film önerisi istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ruhlar bölgesi serisi film kronolojik olarak baştan sona gidiyor hikaye kalitesi korku filmlerine göre tier alsa bence en az a+ tier hakedecek güzellikte ve korkalım diye 10 kolu 20 bacağı olan yaratıklar yok mantıklı suretde ama gayet yeterli korkuyu veren karakterler var. Ve ayrıca sadece (örneğin lanetli bebek olsun) gidip kiliseye götürelim haç gösterelim kurturalım değil astral seyahat gibi unsurlarda var. Ve son filmde ruhlarla iletişime geçen astral seyahat yapabilen kişinin hayatını göstermesi açıklayıcı oluyor diğer çoğu film gibi 3-5 jumpscary yaptıktan sonra bir şekilde oradan kaçıp biten filmlerden değil.

Arkadaşlar ilk dakikadan itibaren korkuyu hissedeceğimiz, gerileceğimiz hikayesi de gerçekten iyi olan bizi meraktan ileriki dakikaları izleme heyecanı uyandıran bir film önerisi istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Korku seansı 1,2
Annabelle 1,2,3
Veronica
Black Witch Project
Dabbe 4(ciddiyim)
Nun

Bunlar fena korkutma potansiyeline sahip filmler. Şahsen izlerken ben korktum. Özellikle Dabbe 4 inanılmaz güzeldir. Ön yargılarınızı bırakıp izleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı