Yolculukta izlenecek korku filmi önerisi

ahmetifyy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, otobüs yolculuğuna çıkacağım otobüste uyuyamıyorum dizi film vs sürükleyici olmadığı sürece odaklanamadığım için çok sıkıcı oluyor ve yolculuk eziyete dönüşüyor. Sürükleyici seni ekrana kitleyen bir korku/gerilim/bilim kurgu filmi arıyorum. Bildiğiniz var mı? Mesela daha yeni flatliners (çizgi ötesi) izledim countdown izledim oksijen filmini izledim bunlar hep hoşuma gitti. Platform sevdiğim defalarca izlediğim filmdir, bu tarz film arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, otobüs yolculuğuna çıkacağım otobüste uyuyamıyorum dizi film vs sürükleyici olmadığı sürece odaklanamadığım için çok sıkıcı oluyor ve yolculuk eziyete dönüşüyor. Sürükleyici seni ekrana kitleyen bir korku/gerilim/bilim kurgu filmi arıyorum. Bildiğiniz var mı? Mesela daha yeni flatliners (çizgi ötesi) izledim countdown izledim oksijen filmini izledim bunlar hep hoşuma gitti. Platform sevdiğim defalarca izlediğim filmdir, bu tarz film arıyorum.

Breaking Bad izle. Gerçekten kitleyen bir dizi.

Sessiz bir yer 2 korku olmasa da akıcı bir filmdir. Ölm (yasak olup olmadığını bilmiyorum o kelimenin) günün kutlu olsun da korkunç olmasa da sürükleyicidir.

Breaking Bad izle. Gerçekten kitleyen bir dizi.
Adam korku filmi diyor sen dram dizisi öneriyorsun, şu siteye girerken beyninizi yanınıza alın. Niyetin iyi ama yazdığının konuyla hiç alakası yok.

Don't Breathe/Hush/Happy Death Day + Happy Death Day 2U oldukça akıcı filmlerdir. Tercih edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı