Arkadaş ile oynanacak oyun tavsiyesi

45406

Kilopat
Katılım
28 Ocak 2015
Mesajlar
317
Makaleler
1
Çözümler
2
İyi forumlar, Uzun zamandır arkadaşım ile oynayabileceğimiz CO-OP, Online, türünde bir oyun arıyoruz.

Left4Dead 1&2, Arma 3, Gta Samp-MTA, LoL, Just Cause MP, CS:GO gibi oyunları oynadık artık zevk vermediklerini fark ettik.

Aklımıza Forest geldi bizim, Ücretli ücretsiz fark etmez tabi aşırı pahalı oyunlar sorun çıkartır.

Aslında tam olarak aradığımız oyun 2 kişi hikaye modu olan bir şeylere karşı savaştığımız ettiğimiz türden bir oyun yani L4D benzeri olabilir.
 
Geçen günlerde arkadaşlarımla The Forest'ı bitirdik gayet güzel oyun sarıyor cidden ve birde son 1 ay içerisinde gelen güncelleme ile Türkçe yamada geldi. Yani işin özeti kesinlikle öneririm.
 
Eski bi oyun fakat SWAT 4 efsane CO-OP oyunudur. Birlikte PUBG oynayabilirsiniz. Sven co-op oynayabilirsiniz steamde ücretsizdir. Sniper Elite serisi co-op mod da zevkli oluyor. Dövüs severseniz Mortal Kombat Complete Collection da tag team modunda oynayabilirsiniz. Battlefield online da ayni squada girip takilabilirsiniz. Gecen 3 kisi Insurgency girmistik. O da baya takim taktik oyunu.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı