"Arkadaş" kızın tutarsızlığı

478885

Hectopat
Bu güzeller güzeli kızla geçen ay X'te tanıştık, tesadüfen aynı lise fakat farklı dönemlerden çıktık. Bir kere de yüz yüze görüştük, sonrasında YKS depresyonu yüzünden odasından çıkmaz hale geldi. Sevgililik ya da arkadaşlık çok umurumda değildi, yazın şehrimde yalnız kalmışken vakit geçsin yeter kafasındaydım. O ilk, zamanla 1-2 kez arkadaş söylemi yaptı bir de benim liseden exim olan kızın kuzeni tarafından aldatıldığından bahsetti. Neyse, sadede gelecek olursak kendisi fazla alıngan ve tripli. En ufak sözlerde dahi konuşmuyor özür bekliyor. Ancak kendisi de böyle, her şeyde özür, mahcupluk, sıktım mı, iyi misin falan diyor. Fazla duygusal her gün bir şeylere ağlar falan. Açıkçası çok hoş bir şey saygısı, düşünceli olması ve inceliği ama rahat hissettirmiyor bu durum tam olarak. Aşırı resmi havada kalıyor hep. Sevgilim olmayan bir insan için fazla tripli ancak iyi bir insan, bu yüzden direkt kapıyı göstermek ne kadar doğru bilemem. Siz ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendisinde hata aramayan, sürekli olarak kendisini haklı gören birisi her açıdan sıkıntı olacak ve insanları da zaten düzeltemezsiniz. Onla konuşurken sadece dinleyin, pek konuşmayın. Vakit geçirmelik takılın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı