Arkadaş konusunda ne yapmalıyım?

Bunlar erkek grubu mu kız grubu mu sanki flörtün onlardan ayrıl der gibi yazmışsın da
Erkek
Iste konustugumuz arkadas diyor ki onlarla takilman seni onlar gibi, olmadigin biri gibi gosteriyor.

Karar verdim belli bir grupla takilmayacagim. Ben bu arada grup degistirme fikrini seyden cikardim, bi cocuk mesela beni goeuyor ama selam vermiyor falan. Ben boyle seylere cok takarim. Arkadasta ondan dedi grup degistir diye

Karar verdim belli bir grupla takilmayacagim. Ben bu arada grup degistirme fikrini seyden cikardim, bi cocuk mesela beni goeuyor ama selam vermiyor falan. Ben boyle seylere cok takarim. Arkadasta ondan dedi grup degistir diye
Salla yav babanın parası yoksa yks ye calismaya basla bile sonra mezuna kaliyon hayati sorguluyon iste boyle benim gibi

Salla yav babanın parası yoksa yks ye calismaya basla bile sonra mezuna kaliyon hayati sorguluyon iste boyle benim gibi
Ne alaka hocam simdi

Adamın deyişine bak görende fetö'cü sanacak. Çalışkan olmaları kötü bir şey mi? Bu tam tersine harika bir şey. Efendi kişiler ile arkadaş olursun.
Hocam diger mesajlari okumuyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…