Arkadaş konusunda ne yapmalıyım?

Bunlar erkek grubu mu kız grubu mu sanki flörtün onlardan ayrıl der gibi yazmışsın da
Erkek
Kardeşim otizmli insanlar kötü değil ki senden benden farkları yok hatta geneli çok iyi insanlar, sen insanları ders çalışıyor diye böyle küçümsüyorsun ama ben de zamanında oturup çalışmasaydım şu an bu kadar iyi yerlere gelemezdim, insanları muhabbet etmiyor diye küçümsemek hiç iyi bir davranış değil. Muhabbet etmek istiyorsan git sosyalleş, tek bir arkadaş grubu ile konuşulacak diye bir kural yok.
Iste konustugumuz arkadas diyor ki onlarla takilman seni onlar gibi, olmadigin biri gibi gosteriyor.

Karar verdim belli bir grupla takilmayacagim. Ben bu arada grup degistirme fikrini seyden cikardim, bi cocuk mesela beni goeuyor ama selam vermiyor falan. Ben boyle seylere cok takarim. Arkadasta ondan dedi grup degistir diye

Salla yav babanın parası yoksa yks ye calismaya basla bile sonra mezuna kaliyon hayati sorguluyon iste boyle benim gibi:D
Ne alaka hocam simdi :D

Adamın deyişine bak görende fetö'cü sanacak. Çalışkan olmaları kötü bir şey mi? Bu tam tersine harika bir şey. Efendi kişiler ile arkadaş olursun.
Hocam diger mesajlari okumuyor musunuz?

Hocam sen paradan haber ver CA'da okuyacak imkan varsa olmuştur.Tabi emek vermişsindir orası ayrı.
Hocam inanın Türkiye'de okudum, yurtdışına yüksek lisansa da tam burslu gittim, harçlığımı da kendim çalışıp kazanıyordum. Ailemin maddi durumu hiç iyi değildi benim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı