Arkadaş lobisinde ping sorunu

f0rward

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, arkadaşımla smoke, flash vb. çalışmak için lobi kurup arkadaşla harita açtığımız zaman bağlanan arkadaşımın pingi 100'ün altına düşmüyor. İnternet hızım 100 Mbps download - 5 Mbps upload şeklinde. Daha önceden bunu yaptığım zaman en ufak bir sorun olmadan oynuyorduk fakat son 2 aydır falan bu sorunla karşı karşıyayım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Bizde de öyle oluyor, lobi açıp girmeyi denemeyin. Ben aim_redline giriyorum arkadaşımla lobiden onun pingi 500 benim pingim 0 oluyor, lobiyi kuran kişi kimse onunki 0 geri kalanı çok yüksek oluyor. Bunun yerine boş olan serverlara girip oynayabilirsin, ben öyle yapıyorum :D

Sadece o arkadaşınla oynarken mi oluyor?

Yok dostum giren tüm arkadaşlarımda aynı problem var.

Bizde de öyle oluyor, lobi açıp girmeyi denemeyin. Ben aim_redline giriyorum arkadaşımla lobiden onun pingi 500 benim pingim 0 oluyor, lobiyi kuran kişi kimse onunki 0 geri kalanı çok yüksek oluyor. Bunun yerine boş olan serverlara girip oynayabilirsin, ben öyle yapıyorum :D

Smoke, flash vb. çalışmak için açtığımız için öyle bir server bulma imkanımız yoktur sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı