Arkadaş nasıl edinilir?

Mahmutdx

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben asosyalin tekiyim sanırım, hayatım boyu kimseye arkadaşlık teklif etmedim bu tarz şeyler bana hep garip geldi. Okul iş vb ortamlarla arkadaşlar edindim elbette ama normal arkadaş işte tanımadığım kimseye gidip, hadi arkadaş olalim hadi sevgili olalim vs gibi muhabbetlere girmedim.

Şu an yalnızlığın nirvanasını yaşıyorum. Bir kadınla nasıl konuşulur nasıl tanışılir arkadaş edinilir tavsiyesi istiyorum. Sanki birine arkadaşlık teklif edince o kişiyi direk taciz ediyormuşsun gibi bir duygu var bende bu yüzden hiç kimseyi rahatsız etmem.

Bir de arkadaş edinip, o kızla işi ilerletememe durumu var, konuşma flört yeteneğim 0. (sanaldan birini bulmak istiyorum daha kolay olur şu an için çevremde kimse yok)

Beklenti içine girersen daha çok bekleyebilirsin. Bir anda karşına çıkıyor. Sanaldan tanışırsın konuşursun fakat yüz yüze de görüşmen gerekir. Sanaldan yürümez bu iş. Uzaktan ilişki istersen daha zor olacaktır. Mesafeler aşka engel değil fakat yanında olmadığı için boşlukta hissedersin kendini. Nasıl tanışılıp konuşacağını öğrenebilirsiniz hafiften fakat asıl tecrübe kendiniz karşı bir cinsle konuştuğunuzda olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı