Arkadaş ortamına uyum sağlayamamak

Ben pencereden bakınca boş bina manzarası görüyorum aklıma ülkenin durumu dışında hiçbir şey gelmiyor arkadaşlarımın kızlar ile alakası yok bende öyleyim sadece öyle bir cinsiyet olduğunu biliyoruz hiç sevgilimiz olmadı muhtemelen de olmayacak gibi gözüküyor.

Vaybe bende böyle bir insanım keşke senin gibi arkadaşlarım olsa her dakika cinsellik tarzı ergence konuşmalar olmadan arkadaşlarım olsa

Bende benimle yaşıt kimseyi beğenemiyorum maalesef aynı sorundan muzdaripiz çok değişik geliyor etraf.

Son düzenleme:
Cinsellik sohbeti yapmaman onlardan olgun olduğun değil daha ergenliğe giremediğin anlamına geliyor aslında.

Cinsellik sohbeti yapmaman onlardan olgun olduğun değil daha ergenliğe giremediğin anlamına geliyor aslında.

Kanka makine ötüyor Ergenim sadece o kadar belli etmiyorum anla.

Ben ülkenin durumunu düşünmeyi bu seçimden sonra bıraktım.

Bende benimle yaşıt kimseyeyi beğenemiyorum maalesef aynı sorundan muzdaripiz çok salak geliyor etraf.

Hocam katılıyorum fakat kullandığınız kelime yüzünden ban yiyebilirsiniz.

Ben ülkenin durumunu düşünmeyi bu seçimden sonra bıraktım.

Ben bırakamıyorum %52'lik kısmı düşünmüyorum zaten kendim gibileri düşünüyorum ülkedeki cahillik yüzünden yaşadığımız hayata bak.

Ensesine vurulup elinden çikolatası alınan insan tipi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…