Arkadaşa bıçak alıp vermek sorun yaratır mı?

2.el bir sitedende alsan bir suç işlendiğinde senin geçmişine ve satan kişinin internet geçmişine kadar bakarlar aldığın kargoyuda bulurlar olay senin başına patlar polisi veya hukuku hafife alma.
Ozaman bıçağı kendime saklayıp parasını arkadaşa vereyim deli biraz çünkü sağı solu belli olmuyor

Dolap'ta bu tarz ürünlerin satışı yasak ve suç kapsamında. Arkadaşın o bıçağı eşkıyalık yapmak için aldı, değil mi? Sonra sokakta yolumu erkek görünce niye değiştiriyorum, işte bu yüzden.

Gene döndü dolaştı bize geldi olay ya. Kardeşim suçum ne benim evde oturup Fortnite oynuyorum Allah Allah.

Bıçak veya silah gibi eşyaları fatura veya ruhsatı sizin üzerinize ise asla kimseye vermeyin işlenen suç seri numarasına ait sahibine sayılır. Parmak izi vs çok etken var ama suç işlenirse ilk senin kapın çalınır.
Bıçağın ruhsatını da ilk defa duyuyorum. 😂
İşlenen suç seri numarasına ait sahibine sayılmaz ilk şüpheli durumuna düşer. Yerini, silahı kullanmadığını kanıtlarsa bir şey de olmaz.

Bıçağı iyice temizleyip verirseniz bir şey olmaz, muhtemelen temizlemeseniz de bir şey olmaz ama ne olur ne olmaz siz bir bezle silin öyle verin. 🙂

Hem madem arkadaş bıçak istiyor ne diye kendi almıyor ki? Ben olsam almazdım. 🙂

İşlenen suç seri numarasına ait sahibine sayılmaz ilk şüpheli durumuna düşer. Yerini, silahı kullanmadığını kanıtlarsa bir şey de olmaz.

Bıçağı iyice temizleyip verirseniz bir şey olmaz, muhtemelen temizlemeseniz de bir şey olmaz ama ne olur ne olmaz siz bir bezle silin öyle verin. 🙂

Hocam zaten bıçak benim değil satın aldım brnim evden alacak kendi ailesi izin vermiyor bıçağa dokunmayacağım

Bıçak ruhsatı demedim iyi oku okumadan yazmayın bir mesaja "fatura veya ruhsat" diye belirtmişim seri numarası ise fatura kesilen kişiye zimmetleniyor. Bu işlere yakınım benden iyi bilemezsin. Her türlü çakallığı yapsa bile bulunuyor bir şekilde aldığı kargo firmasından bile bulma şansları var. Bıçağı bilerek bu arkadaşa aldırıyor ki suç işlediği zaman onun üstüne atabilsin.

@Rustin Cohle 4 tane bıçak aldım bırakın faturayı adam adımı bile bilmiyor, dükkanda kamerası bile yoktu.

Böyle arkadaşlıklar kurmak yerine oyun oynamak daha faydalı aktivite olur. Suç işlemek için bıçak almak istiyorsa girsin bir av dükkanına alsın bıçağını. Bu kadar zor bir şey değil. Fatura kesmiyorlar zaten. 🙂

@Rustin Cohle 4 tane bıçak aldım bırakın faturayı adam adımı bile bilmiyor, dükkanda kamerası bile yoktu.

Böyle arkadaşlıklar kurmak yerine oyun oynamak daha faydalı aktivite olur. Suç işlemek için bıçak almak istiyorsa girsin bir av dükkanına alsın bıçağını. Bu kadar zor bir şey değil. Fatura kesmiyorlar zaten. 🙂

Benden tavsiye öyle bilinmedik fatura kesmeyen 18 yaş altına bıçak satan yerlerden böyle şeyler almayın başınıza iş alırsınız. El altı bıçağı geç silah bile bulursun fakat ne kadar tehlikeli genelde iş işten geçtikten sonra anlarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı