6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 13 Kasım 2020 #21 Hocam, kızın karakteri yerinde ise ve kız sizinle sohbet etmekten hoşlanıyorsa bir şey edeceğini zannetmem.
Hocam, kızın karakteri yerinde ise ve kız sizinle sohbet etmekten hoşlanıyorsa bir şey edeceğini zannetmem.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 13 Kasım 2020 #22 184424 dedi: Yanlış anlaşılacağını sanmıyorum. Arkadaşsınız sonuçta. Bunun içinde öpücüğü temsil eden "muck" bile atılabilir. Gülücük de atarsın. Normalde de gülmüyor muyuz zaten, normalde de kalp olmuyor mu zaten? Normalde de birini öpmüyor muyuz zaten? Genişletmek için tıkla... En son @Webcam kullanan insan 'a kalp atmıştım. Hocam yanlış anlamadınız değil mi?
184424 dedi: Yanlış anlaşılacağını sanmıyorum. Arkadaşsınız sonuçta. Bunun içinde öpücüğü temsil eden "muck" bile atılabilir. Gülücük de atarsın. Normalde de gülmüyor muyuz zaten, normalde de kalp olmuyor mu zaten? Normalde de birini öpmüyor muyuz zaten? Genişletmek için tıkla... En son @Webcam kullanan insan 'a kalp atmıştım. Hocam yanlış anlamadınız değil mi?
Applemoruq Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 285 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #23 Yok sıkıntı olmaz.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.559 Makaleler 49 Çözümler 12 13 Kasım 2020 #24 Kheaven dedi: Uzaklaşmasını istemiyorsun ama yakınlaşmasınıda istemiyorsun anladığım kadarıyla. İstetmede mi tutuyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Hem ayranım dökülmesin hem tamponun tepilmesin tarzı demek istedin sanırım
Kheaven dedi: Uzaklaşmasını istemiyorsun ama yakınlaşmasınıda istemiyorsun anladığım kadarıyla. İstetmede mi tutuyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Hem ayranım dökülmesin hem tamponun tepilmesin tarzı demek istedin sanırım
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 13 Kasım 2020 #25 The Tribal Chief dedi: Hem ayranım dökülmesin hem tamponun tepilmesin tarzı demek istedin sanırım Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The Tribal Chief dedi: Hem ayranım dökülmesin hem tamponun tepilmesin tarzı demek istedin sanırım Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B ----_____Berk_____---- Hectopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #26 alyhisa dedi: Sevgili olmadigim kız bana askim diyordu 8. sınıfta. Pek de alınmadım. Genişletmek için tıkla... Banada sürekli diyor ancak yanlış anlamıyacağımı bildiğim için söylüyor.
alyhisa dedi: Sevgili olmadigim kız bana askim diyordu 8. sınıfta. Pek de alınmadım. Genişletmek için tıkla... Banada sürekli diyor ancak yanlış anlamıyacağımı bildiğim için söylüyor.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 13 Kasım 2020 #27 Kalp sadece aşkı temsil etmez. Ama insanlar birbirinden hoşlanmışsa sadece onu temsil eder. Ayrıca Güllü Erhan iseniz kalp, sadece aşkı temsil eder. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kalp sadece aşkı temsil etmez. Ama insanlar birbirinden hoşlanmışsa sadece onu temsil eder. Ayrıca Güllü Erhan iseniz kalp, sadece aşkı temsil eder. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 13 Kasım 2020 #28 hadwiger dedi: Bunun cevabını siz belirlersiniz. Kız diğer Türk kızları gibi egosit mi? ERGEN mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de değil.
hadwiger dedi: Bunun cevabını siz belirlersiniz. Kız diğer Türk kızları gibi egosit mi? ERGEN mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de değil.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 13 Kasım 2020 #29 Furkan_D dedi: İkisi de değil. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı olmaz, rahat rahat kalp atın.
Furkan_D dedi: İkisi de değil. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı olmaz, rahat rahat kalp atın.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 13 Kasım 2020 #30 hadwiger dedi: O zaman sıkıntı olmaz, rahat rahat kalp atın. Genişletmek için tıkla... Size ve herkese teşekkürler
hadwiger dedi: O zaman sıkıntı olmaz, rahat rahat kalp atın. Genişletmek için tıkla... Size ve herkese teşekkürler