- Makaleler
- 2
Bir hafta hiç yazma, bakalım cevap verecek mi. Aranızdaki ilişki çok güzel bence. Karşı cinsten bu kadar iyi anlaşabileceğiniz birini bulmak çok zor.
Hocam ama yazınca falan çok sıcak genel olarak hep sıcak konuşur. Her şeye tamam der. Arkadaşlar benden hoşlanmıyor bunu yazmayın lütfen. Acaba dediğim gibi yazacak bir şey mi bulamıyor ? Çünkü yazdığımda hep çok iyi konuşuyoruz.En fazla bir hafta yazma, bakalım cevap verecek mi. Aranızdaki ilişki çok güzel bence. Karşı cinsten bu kadar iyi anlaşabileceğiniz birini bulmak çok zor.
HayıııırBence sana aşık,ama takma.
Nerden biliyorsun?Hocam ama yazınca falan çok sıcak genel olarak hep sıcak konuşur. Her şeye tamam der. Arkadaşlar benden hoşlanmıyor bunu yazmayın lütfen. Acaba dediğim gibi yazacak bir şey mi bulamıyor ? Çünkü yazdığımda hep çok iyi konuşuyoruz.
Hayıııır
Hocam ilişkimizden biliyorum. Sevgi durumu yok.Nerden biliyorsun?
Hocam ilişkimizden biliyorum. Sevgi durumu yok.
Hocam zorlamayın bence. Birbirlerinden hoşlanmıyor olabilirler.Nerden biliyorsun?
Sizden hoşlandığını söylemedim zaten.Hocam ama yazınca falan çok sıcak genel olarak hep sıcak konuşur. Her şeye tamam der. Arkadaşlar benden hoşlanmıyor bunu yazmayın lütfen. Acaba dediğim gibi yazacak bir şey mi bulamıyor ? Çünkü yazdığımda hep çok iyi konuşuyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.