Arkadaşım ben yazmadan yazmıyor

En fazla bir hafta yazma, bakalım cevap verecek mi. Aranızdaki ilişki çok güzel bence. Karşı cinsten bu kadar iyi anlaşabileceğiniz birini bulmak çok zor.
Hocam ama yazınca falan çok sıcak genel olarak hep sıcak konuşur. Her şeye tamam der. Arkadaşlar benden hoşlanmıyor bunu yazmayın lütfen. Acaba dediğim gibi yazacak bir şey mi bulamıyor ? Çünkü yazdığımda hep çok iyi konuşuyoruz.
Bence sana aşık,ama takma.
Hayıııır

Hocam ama yazınca falan çok sıcak genel olarak hep sıcak konuşur. Her şeye tamam der. Arkadaşlar benden hoşlanmıyor bunu yazmayın lütfen. Acaba dediğim gibi yazacak bir şey mi bulamıyor ? Çünkü yazdığımda hep çok iyi konuşuyoruz.

Hayıııır
Nerden biliyorsun?

Bence dümdüz sor ona.
Ama sakin ve yumuşak bir dil ile söyle.
Bu noktaya gelmiş arkadaşlığınızın benim yüzümden bitmesini istemem :)

Nerden biliyorsun?
Hocam zorlamayın bence. Birbirlerinden hoşlanmıyor olabilirler. :) Karşı cinsten çok fazla yakın arkadaşım oldu, hiçbirine hoşlanma gözüyle bakmadım.

Sizden hoşlandığını söylemedim zaten.

Bunun üzerinde çok fazla düşünmemenizi tavsiye ederim. Bir işle uğraşıyor olabilir, yazacak bir şey bulamıyor olabilir ya da sizi rahatsız etmek istemiyor da olabilir.

Yüz yüzeyken bu durumu ona belirtebilirsiniz. Hem sorunuza bir cevap almış olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı