Arkadaşım ben yazmadan yazmıyor

Gereksiz mesajlar
Hangi moderatör onayladı ki bu konuyu? Ne düşünerek bu konuyu açtınız? Sadece açılmak için açılmış bir konu gibi geldi bana. Size yazmıyorsa yazmasın, neden bu kadar sorun oluşturdu ki? O size önce yazmazsa ölüyor musunuz? Çok önemli bir insan mı? Ben işin ciddiyetini anlamadım ki, bu kadar önemli mi de konu açtınız?

Son düzenleme:
Ben çok ciddi bir problem görmüyorum. Benim de yakın arkadaşlarım var ama her saat başı görüşmüyoruz. Deneyin bir bir süre yazmayın, belki nasıl konuşma başlatılır bilmiyordur veya bir sıkıntısı olabilir. Bazı şeyleri bu kadar takmak iyi değil kendimden biliyorum.

Baya yakın olduğunu belirtmişsin. O zaman bunu direk arkadaşına sorabilirsin. Ters tepki vereceğini sanmam.

Hocam nasıl sorayım? Ama b.

Hocam nasıl belirtebilirim ne diyeyim? Bir de sizce gereksiz mi üzülüyorum? Forumdaki herkes yazma, sil falan demiş. Ama belki cidden yazacak bir şey bulamıyor olabilir mi? Çünkü yakın hissetmese ailevi meselerini vs anlatır mı?

Yazma, ölmezsin. İnsanlara hak etmediği değeri vermeyin. Karşı taraf yazmadan yazdığı kişiler vardır.

Hocam peki büyütmekte haklı mıyım?
Çünkü konuştuğumzda falan o kadae yakın o kadar sıcak ki geçiştirmez.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence takmayın, arkadaşlığınıza devam edin, benden hoşlanıyor musun diyecek sorduğunda utanırsa seviyordur, utanmazsa sevmiyordur. Kısaca takma, arkadaşlığınız iyi.

İfadeler: kt2
Çünkü yakın hissetmese ailevi meselerini vs anlatır mı?

Bana sorarsanız ikinizin arasındaki arkadaşlık oldukça iyi. Herkes duygularını ve hislerini aynı şekilde yansıtmaz. Bu nedenle arkadaşınızın size önce yazmamasını öyle yorumlamak yanlış olur.

Hocam nasıl belirtebilirim ne diyeyim? Bir de sizce gereksiz mi üzülüyorum?

Yüz yüze olmanız şart. Neyi nasıl söyleyeceğinize ben karar veremem, o aranızdaki konuşma şekline ve ilişkinize bağlı.

Forumdaki herkes yazma, sil falan demiş.

Neden bu kadar abartıldığını anlayamadım gitti. Üstüne fazla kafa yoracak bir durum değil. Nedenini merak ediyorsanız kendisine sormalısınız.

Arkadaşlığımızın gayet iyi olduğunu söylüyorsunuz yani? O zaman bence de takmayım bulamıyordur bir şey belki. Çünkü normalde gerçekten yakın. Teşekkürler.

Kendimden çok iyi bildiğim bir durum olabilir bu konuda. Bazı insanlar uzak mesafelerdeyken aramayı/aranılmayı pek istemez, kendi özel alanında mümkün olduğu kadar kalmak isterler fakat sevdikleri kişilerle olan ilişkilerde bu onlar adına bir sorun olmaz. 2 ay konuşulmamış bile olsa aynı içtenlikle sarılırlar, günü keyifle geçirirler. Herkes aynı sosyal yapıda değil, bazı kişiler kendi alanlarında kalmayı ve dışarıdan izole olmayı daha çok severler. Alanının kapısını da herkese açmazlar.

Arkadaşın bu söylediğim benim gibi olanlardan biri de olabilir, aslında isteksiz olup politik yapıya sahipse olduğundan biraz daha farklı davranıyor da olabilir. Sonuçta arkadaşını tanımadan hangisinin doğru olacağını söyleyemeyiz ama yakın olmak demek çoğunuzun aksine bazı insanlar için sürekli dirsek temasında bulunmak demek olmuyor.

Kesinlikle haklısınız size şunu soracağım sadece. Beni de ikna eden şey şu oldu. Ben buluşalım dediğimde kabul ediyor. İstemese yok der sonra der zorla getirecek değilim? Mesa attığımda çok içten, soğuk değil. Buluştuğumzda sıkıldın mı dedim öylesine? Saçmalama falan dedi. Bazı tekliflerde bulundum onları kabul etti. Hatta gel bakalım şimdi falan dedi. Bunları yapan insan yazmıyor diye sevmiyor vs demek saçmalık mı? Bir kere instada yayınına girdim kuzeni o kim dedi, ilk ben girmiştim. Yakın arkadaşım okuldan deyip nasılsın diye sordu. Gereksiz mi tribim?

Ben buluşalım dediğimde kabul ediyor.
Bahsettiğin kişiyi tanımıyoruz ama politik biriyse ya da "hayır" diyemeyen biriyse biraz isteği dışında kabul ediyor da olabilir. Dediğim gibi aramayı tercih etmemesi benim durumumdaki gibi özel alanında izole kalmayı sevmesinden dolayı da olabilir.

Trip atmak yerine senin yanındayken memnun olup olmadığını gözetle. Memnunsa, neşeli oluyorsa ve kendi özel şeylerini sana açabiliyorsa bu huyunu takmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…