Arkadaşım Beni Engelledi

Bence yabancı rp si yapıyordu bir sebepten, sen enseleyince zaten samimiyette kalmadı diyerek uğraşmak istemedi ve engelledi. Takma dostum , gecen güzel geçsin.

Ben bile buradan sebebini aşırı merak ettim ortak tanıdığınız varsa sorun bence.
Sadece Steam'den iletişim kuruyordum. O zamanlar sosyal medya kullanmıyordum. Şimdi de kullanmıyorum. Teşekkürler bir de ilgin için.
Haklısın dediklerinde. Ama ortak yönün fazla olduğu biri hayatından çıkınca çok koyuyor insana. Başka bir çardan iletişim kurmaya çalışacağım. Teşekkürler.
Amirim inanır mısınız bilmem ama arkadaşımın çevresinde bir çocuk vardı. Aynı sizin bahsettiğiniz kişi gibiydi. Arkadaşım bir ayakkabı alsa 1 hafta sonra dediğim çocuk aynı ayakkabı ile yanımıza geliyordu. Teşekkürler.
Hocam seninle kafa bulmuş boşver gitsin biri gider biri gelir. Biz çok satıldık.
Yok hocam yabancı RP'si yapıyordu. Kendimi tanıtınca konuşmayı kesip engelledi. Teşekkürler.
Bence yabancı rp si yapıyordu bir sebepten, sen enseleyince zaten samimiyette kalmadı diyerek uğraşmak istemedi ve engelledi. Takma dostum , gecen güzel geçsin.
Aynen öyle hocam. Teşekkürler ilgin için.

Ne manyak insanlar var hocam ya .

Arkadaşın ile ortak bir arkadaşınız vs. varsa onunla konuşun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…