Arkadaşım Beni Engelledi

Ya benim anlamadığım sen bu arkadaşla 3 sendir mi görüşmüyorsun.
Hocam onunla tanıştık sonra sınıfı bitirdik. Sene bitti yani.

Yeni bir yıl başladı. Sonra başka bir yere taşındık. Geçen senenin notları kötü olduğu için ailem bilgisayara el koydu. Tek iletişim yerimiz Steam'di ve ailem zaten bilgisayara el koydu. Derslerimi düzelttim. Bu yılda bitti.

Ve tekrardan yeni bir yıl başladı. Derslerim düzeldiği için ailem bilgisayarı verdi bana okulun olup olmaması fark etmeksizin. Artık bilgisayarı rahat bir şekilde kullanabiliyordum. Ancak o da PS4'e geçmiş. Böylece iletişim kuramadık 3 sene boyunca.
Hiç bir şey söylemeden dej uzaklaşan, çekip giden insanların yüzüne bir daha asla bakma. Olgun birisin, daha iyi arkadaşlara layıksın sen.
Çok teşekkür ederim dediklerin için. :)

@Ellie Williams gülmeyin hocam konu troll değil. Keşke troll olsaydı.

Hocam onunla tanıştık sonra sınıfı bitirdik. Sene bitti yani.

Yeni bir yıl başladı. Sonra başka bir yere taşındık. Geçen senenin notları kötü olduğu için ailem bilgisayara el koydu. Tek iletişim yerimiz Steam'di ve ailem zaten bilgisayara el koydu. Derslerimi düzelttim. Bu yılda bitti.

Ve tekrardan yeni bir yıl başladı. Derslerim düzeldiği için ailem bilgisayarı verdi bana okulun olup olmaması fark etmeksizin. Artık bilgisayarı rahat bir şekilde kullanabiliyordum. Ancak o da PS4'e geçmiş. Böylece iletişim kuramadık 3 sene boyunca.

Çok teşekkür ederim dediklerin için. :)

@Ellie Williams gülmeyin hocam konu troll değil. Keşke troll olsaydı.
Boşver, kafana takma kardeş. Ne olacak ya takma kafana. Belki daha iyi arkadaş bulursun, salgın bitince.

Zaten okul bitince çoğu arkadaşlıklar bitiyor.
Benimde böyle bir arkadaşım vardı, aynı ben tam benim kafadandı, 2 yıl aynı okula gittik o Trabzon'a taşındı sonra telefondan engel attı felan ulaşamadım. 1 hafta önce discord sınıf grubuna eklediler şimdi oradan iletişim kuruyoruz.

@DarkLord3455 bakıyorum da herkesin aksine farklı bir emoji atmışsınız. Sizin kendi düşünceleriniz olur muydu? Benim bildiğim kadarıyla siz bu hayatta hiçbir şey hakkında bilgisi olmayıp sağından solundan duyduklarını söyleyenlerdensiniz.

Eğer düzgün bir mesaj atacaksanız atın lütfen, ilgilenirim sizinle. Laf soktuğunuzu sanarak ucu kapalı saçma sapan imalı bir şey yazacaksanız hiç yazmayın. Çünkü dediklerinizi kimse anlamıyor ve sandığınız gibi "laf soktuğunuzu" düşünmüyor. İyi geceler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı