Arkadaşım bilerek mi para getirmiyor?

Şaka mı hocam?

Ha bir de üçümüz de lisede okuyoruz sonuçta biz de para basmıyoruz ki. 50 lira için beni kendinden soğutuyor. Uzun yıllardır arkadaş olmasak yüzüne vururdum da kötü niyetle yaklaşmak istemiyorum.
Uzun yıllardır arkadaş isen samimi olman lazım şakayla karışık şekilde iste.

Hocam paran yoksa "girmeyelim." de geç. Çok ciddi paralar değil ama sürekli küçük para diye size kitliyor.

Sağ olun hocam. Bir şeyler yapacağım.

Uzun yıllardır arkadaş isen samimi olman lazım şakayla karışık şekilde iste.

İşte maddiyatım yok dediği için sıkmakta istemiyorum ama sağ olun arkadaşlar herkese bu böyle gitmez.

@havlayantavuk, kendi sınırlarını çizmediğiniz ve belirtmediğiniz sürece millet de saygı duymaz. Siz bilirsiniz. Kırılmasın etmesin diye 2 kat daha fazla para harcarım diyorsanız sorun yok, harcayabilirsiniz. Tek diyeceğim, bunun sonu gelmez ve belki de yarın bir gün daha fazla para isteyecek.

@havlayantavuk, kendi sınırlarını çizmediğiniz ve belirtmediğiniz sürece millet de saygı duymaz. Siz bilirsiniz. Kırılmasın etmesin diye 2 kat daha fazla para harcarım diyorsanız sorun yok, harcayabilirsiniz. Tek diyeceğim, bunun sonu gelmez ve belki de yarın bir gün daha fazla para isteyecek.

Çok haklısın hocam belirteceğim.

@havlayantavuk, iyi olur. Konuya da geri dönüş sağlamayı unutmayın.

Diğer arkadaşımla bu konuyu konuştum ve bir daha vermeyeceğimizi kararlaştırdık. Artık yanımda para bile getirmiyorum sırf çocuğa vermemek için ve bize kitleyen arkadaşla buluşmadığımızda diğer arkadaşımla beraber rahat rahat takılacağız. Çocuk bugün de 30 liram eksik dedi. Eve git diyemedim. Yanımda para taşımadığım için evime kadar gidip para getirmek zorunda kaldım. Kendimi salak gibi hissettim ve aşırı sinirlendim ancak artık her şeyi çözdüm ve bir daha bu çocukla spora da gitmeyeceğim. Hatta para harcayacak herhangi bir şey bile yapmayacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı