Arkadaşım "İsteyen çıplak gezer bakamazsın" diyor

Hiç ortasını bulamıyoruz bir tarafta açık giyenemez diyenler diğer tarafta çıplak gezebilir diyenler Allah sabır versin.

Arkadaşın liberteryen mi?

O tarz şeyleri düşünecek beyin yapısı olduğunu düşünmüyorum özgürlükcü olarak takılıyor kendisi daha çok.

Boş konuşmuş, bunun dini yanını düşünmekten çok normal insani olanını düşünmek lazım. Ben sokakta yürürken önümdeki manzaraya bakarken birisinin penisini ve penisinin etrafındaki kılı görmek zorunda değilim. Boş konuşmuş.
Belki de devletler sana o bölgeyi diğer bölgelerden farklı gösteriyordur. Belki de oradaki kıllar da saç gibidir? Devletler zamanla insanları kontrol ederek namus denen şeyi oluşturdu ve insanları kontrol altına almayı öğrendiler. Pembe özgürlükçülerde devletlerin bu hareketini savununca buna karşı çıkacak benim gibi insanlardan başka kimse kalmadı. Hiç kimse giysi firmalarını zengin etmek zorunda değil.

Hadi gezdi diyelim, zabıta gördüğü an joplamıyacak mı?
Ters kelepçe mi takıcak xd!?

Belki de devletler sana o bölgeyi diğer bölgelerden farklı gösteriyordur. Belki de oradaki kıllar da saç gibidir? Devletler zamanla insanları kontrol ederek namus denen şeyi oluşturdu ve insanları kontrol altına almayı öğrendiler. Pembe özgürlükçülerde devletlerin bu hareketini savununca buna karşı çıkacak benim gibi insanlardan başka kimse kalmadı. Hiç kimse giysi firmalarını zengin etmek zorunda değil.

Ters kelepçe mi takacak xd?

Hocam bu sizde yaratıcının verdiği beyni kullanmak zorunda değilsiniz ama bu tarz şeylerde bir başvurun bence o organınıza.

Çıplaklığı medeniyet özgürlük sanan engellerden bu ülkede fert olmasını bekliyoruz. Çoğunlukla aşağılık kompleksi, karşı cinse havalı ve medeni görünme için ne kiliklara giriyor veletler, Allah böyle olmaktan da bunlarla iletişimde olmaktan da korusun.

Çıplaklığı medeniyet özgürlük sanan engellerden bu ülkede fert olmasını bekliyoruz. Çoğunlukla aşağılık kompleksi, karşı cinse havalı ve medeni görünme için ne kiliklara giriyor veletler, Allah böyle olmaktan da bunlarla iletişimde olmaktan da korusun.

Sadece örnek verdiğini söylüyor çok garip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı