Arkadaşım "İsteyen çıplak gezer bakamazsın" diyor

Yani gereksiz linç yiyeceğimi, şahsıma "çomar" denileceğini ve akli dengemin olmadığını düşünmeyecek olsanız bu konuyla ilgili çok güzel bir açıklama yapabilirdim ama inanın tüm bunlarla uğraşacak mentalim yok.

Tek söyleyeceğim şey arkadaşının söylediği bu düşüncenin, çağdaşlık adı altında söylenmiş en masum cümlelerden biri olduğu. İlerideki yıllarda bunları çok daha sık duyacaksınız.

Gelen mesajları gördükçe kafayı yiyorum lütfen deneyin sokakta çıplak gezmeyi Telegram'da birçok video mevcut nasıl eli ağzıyla yer değiştiriyor bakın bakalım.

Bu gidişle aynı düşünceye sahip olan insanlarda birbirine girecek 🤣

Konuyu açan arkadaşın arkadaşı ironi yaptığı apaçık belli fakat arkadaş gerçekten çıplak gezmeden bahsettiğini anlamış. Yukarıda da dediğim gibi tanıdığım en exhibitionist (teşhirci) eleman bile bu kadarını yapmadı.

"Arkadaşım "İsteyen çıplak gezer bakamazsın" diyor"​

Yani gereksiz linç yiyeceğimi, şahsıma "çomar" denileceğini ve akli dengemin olmadığını düşünmeyecek olsanız bu konuyla ilgili çok güzel bir açıklama yapabilirdim ama inanın tüm bunlarla uğraşacak mentalim yok.

Tek söyleyeceğim şey arkadaşının söylediği bu düşüncenin, çağdaşlık adı altında söylenmiş en masum cümlelerden biri olduğu. İlerideki yıllarda bunları çok daha sık duyacaksınız.

Hocam ilk yazılı eserlere baktığımız zamanda bir toplum ahlakının olduğu o zamanlarda bile yaprak deri gibi şeylerle mabadlarını örttüklerini hatta toplumsal yasa çıkardıklarını görebilirsiniz çok uzun yıllarca yüzlerce yıl bu böyle gidecektir çok ileriki zamanlarda neler olur bilemeyiz.

İroni nedir sen biliyor musun?

İroni değil düşüncesinin arkadasında olduğunu söylüyor hala.

Arkadaşın hiç kıllı büllük veya kara delik görmemiş galiba. Sadece onlar da değil çoğu insanın vücudu çıplakken maymundan bile beter veya farksız oluyor.

Hocam vallahi evde kahkaha attım. Bir keresinde dalga geçmek gibi olmasın ama sahilde bir adam vardı. Siyah tişörtü vardı adam bir çıkardı üstünü, simsiyah bir vücut çıktı altından. Tişörtün rengi bile daha açıktı. Bir şey diyemem ama pek de iyi değildi bence bebek görse korkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı