Arkadaşım "İsteyen çıplak gezer bakamazsın" diyor

Dünyanın neresine giderseniz gidin Toplum ahlakı olarak bilinen bir kavram vardır. Ama ülkemizin çoğunluğu ve bazı kesim gençler özellikle cahil olduğundan anlaması anlatılması zordur.

Millet tiktok vb. şeyleri izleye izleye cahil kalmış yemin ederim.

Dünyanın neresine giderseniz gidin toplum ahlakı olarak bilinen bir kavram vardır. Ama ülkemizin çoğunluğu ve bazı kesim gençler özellikle cahil olduğundan anlaması anlatılması zordur.

Millet TikTok vb. şeyleri izleye izleye cahil kalmış yemin ederim.

Hocam merak ettim dünyanın neresine gittiniz:)

Vallahi senin kadar geniş birini görmedim. Ahlak diye tabir edilen bir kavram var tabii senin bundan bihaber olduğun aşikar o sebeple seninle muhatap olmamak en idaelidir.

Ahlak diye tabir edilen kavramı sizin gibi sadece bacak arasına sıkıştırmadığım için kafam rahat. İnsanların dışarıda çıplak gezmesi kanunen yasak olsun mu? Diye sorarlarsa yasak olsun derim. Ama kalkıp kimseye nasıl giyineceğinin dersini vermeye kalkacak kadar kendini beğenmiş değilim. Ahlak denen kavramı bacak arasından çok diğer yerlerde arayın. İş yaparken, birilerine söz verirken arayın. Genel olarak hayatınıza yaymaya çalışın. Her türlü pisliğin ahlaksızlığın döndüğü yerde birinin çıplaklığına bağlamayın. Geniş demişsin, komik. Genişlik böyle bir durum değil. Asıl ahlaksızlık senin gibilerin her şeye herkese kendi kafasındaki sözde doğruları dayatma çabası. Birini çıplak görunce aklınıza cinsellik, ona yamyam gibi bakmak vs geliyorsa siz ahlak konusunda konuşacak son kişilersiniz.

Çırılçıplak gezen birine bakınca yamyam biz mi oluyoruz? Sokakta çıplak bir görseniz ayakta zevke gelirsiniz boş edebiyat yapmayın lütfen her şey cinsellik değil tabii ki ama ahlaki değerler denilen bir şey var değil mi?

Yazdıklarımı iyi okumuyorsunuz. Diyorum ki çıplak birini gözle bile olsa taciz etmeye hakkınız yok. Doğal olarak benim de yok. Yani dediğiniz gibi zevkten kudurmuyorum. Bu bir suç ise zaten kolluk kuvvetleri gereğini yapar. Eğer çıplak kişi taciz ederse insanları o zaman da ona engel olmamız gerekir. Burada anlatılmak istenen, kendi kafanızdaki sözde doğruları ve ahlak kavramını haklı bularak başkalarına dayatmaya çalışmak. Yoksa çıplaklığı savunduğum yok. Bu arada geri kafalısınız yazdığımda arkadaşınızın size söylediği söz ile dalga geçmek için yazdım. Sizi tanımam etmem, nereden bilebilirim geri kafalı olup olmadığınızı. Geri kafalılık insanların çıplak gezmesinden rahatsız olup olmamak değil, onları taciz edip etmemek ile ilgili olabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı