Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
napim bundan bizene ama genede bir öneri:Ailesinden çekinmeden söylesin ve hemen iade etsin onun yerine çoğu oyunda 250 300 fps veren unlostun sahipliğini yaptığı pcyi alsın ve arkadaşına söyle kafasına göre almasın piyasa gaming pc diye boş beleş pc lerle dolu UNLOSTUN EFSANE F/P FPS CANAVARI PCSİ:UNLOST ECO v2 - inventus
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım var, yıllardır PC'si çok kötü idi ve sürekli yeni bilgisayar isterdi. Sonunda almış fakat gitmiş Izoly almış. i7 diye kanıp güzel sanmış. Az önce ona forumdaki Turbox ve Izoly bilgisayarların asıl yüzünü anlatan konuyu ona attım, "neyse eğer öyleyse geçmiş olsun" dedi. Bir türlü iade etmesine ikna edemiyorum. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?
Aslında iadesini ister ama ailesinden çekiniyor, sonunda ikna etmiş ama yine kötü bir PC almış.
eski bilgisayarına çok kötü derdi ama şu anda sahip olduğu PC eskisi ile aynı yıldan kalma
Hocam ona söyle "pimi çekilmiş bomba" gibi bir bilgisayar almış utanmasa 1.nesil kullanıcaklar neymiş RGB imiş geçen gördüm GT710 vardı 4.000 TL'ye satmaya çalışıyorlar iade edebiliyorsa etsin büyük ihtimal edemez geçmiş olsun diyorum.
Sistem yük altına girdiği zaman, haber verin ülkeyi boşaltalım.
Geçmiş olsun bu arada, gerçekten parası boşuna gitmiş.
İade süresi geçmediyse iade edin.