Arkadaşım T.C kimlik bilgilerimi bana gönderdi

Aslında bunun gibilere mernis data diye icinde RAT'ya da keylog yazdıgın bir uygulama atacaksın ama mernis gibi panel yapacaksın cok iyi olur.

Sonra güzel eğleneceksin bunlarlada sonra suçlu biz oluruz zaten çoğu sitedede bu mernis data uygulamaları trojan barındırıyordur bence. Ya da herhangi bir zararlı. Önceden bende çok dikkat ederdim T.C.'ye fakat zaten ad soyad kadar kolay bulunuyor artık. Zaten bir şey de yapılmıyor.

Nasıl buldu acaba.

Mernis data isimli bir panelden.

Suçluluk olmazsa bir güzel egleniceksin.

Hocam isterseniz isim soyisim yazın yedi ceddinin bilgilerini size ileteyim Halkın %70 veya daha fazlasının bilgileri internette geziyor zaten takmayın hiçbir şey yapamaz.
İstemeyin bu arada suç çünkü.

Onlarda çok zorlanmıyorlar hocam. YouTube'a mernis data indir yazıyorlar linke tıklayıp indiriyorlar.

Biliyorum hocam, böyle hassas bilgileri ele geçirmek maalesef günümüzde bazı hatalardan dolayı kolaylaştı. Bu sızıntılardan milletin bilgilerini bulup, bu işlerden anlamayanları tehdit etmeleri sinirimi bozuyor. En iyisi şikayet etmek.

Türkiye'de çok fazla insanın T.C'si internette geziyor fakat yine de "arkadaşınız" bir suç işlemiş. Şikayet ederseniz çok büyük ihtimalle ceza alır.

Tabii ki de en iyisi bu. Çoğu çocuk zaten yetişkinler bu işe kalkışmaz. Anca bilmeyen birini yemeye çalışırlar sonra adam ciddiye alıp dava açar çocukda zırlar durur.

Kolluk kuvvetlerine bilgi verin kişi ceza alabilir, onun dışında nitelikli dolandırıcı değilse bir şey yapamaz ama bilgilerinizi başkasına verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…