Arkadaşım T.C kimlik bilgilerimi bana gönderdi

Sadece T.C. numarasini biliyor ve internette okuduguma göre sadece T.C. noyla pek bir şey yapilmiyormus. Sikayet edecegim merak etmeyin

Sadece T.C. kimlik numarası ile artık bir şey yapılmıyor diye biliyorum. Yeni kimliklerde seri no kullanılıyor ve şirket açma kredi kartı vs. Durumlar zaten hem kimliği ta kendisini hem imzanısı vs bir ton şey istiyor. İçiniz rahat olsun. Fakat rahatsız edici bir durum bunu yine de polise verin.

Sadece T.C. kimlik numarası ile artık bir şey yapılmıyor diye biliyorum. Yeni kimliklerde seri no kullanılıyor ve şirket açma kredi kartı vs. Durumlar zaten hem kimliği ta kendisini hem imzanısı vs bir ton şey istiyor. İçiniz rahat olsun. Fakat rahatsız edici bir durum bunu yine de polise verin.
buna bir benzer veya aynı bir durumla karşılaştım adıma tc olarak site açmılmış şikayet etmiştik

beklememenizi öneririm ailenizin tcsini almış pek geçiştirecek birşey değil hemen şikeyet etmeniz gerekir

evet adınıza farklı farklı yerlere kayıt olabilir ve para satın alımları yapabilir
Hiç bir şey yapamaz. Yapsa bile direkt bulurlar yapan kişiyi. Zaten ufacık çocuk.

Beklememenizi öneririm ailenizin T.C.'sini almış pek geçiştirecek bir şey değil hemen şikeyet etmeniz gerekir.

Evet adınıza farklı farklı yerlere kayıt olabilir ve para satın alımları yapabilir.

Para satın alımları kredi kartı olmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum. Sonuçta ödeme yaparken kimlik sadece güvence içindir. Ha bir de fatura.

Para satın alımları kredi kartı olmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum. Sonuçta ödeme yaparken kimlik sadece güvence içindir. Ha bir de fatura.
evet araştırdım kredi kartı bilgileri yoksa pek birşey yapamaz. ve yeni tc kimliklerde seri no olmadan birşey yapamazlar ama dediğiniz gibi rahatsız edici durum daha kötüsü bu tcyi yayabilir

Buna bir benzer veya aynı bir durumla karşılaştım adıma T.C. Olarak site açmılmış şikayet etmiştik.

Site hakkında bir fikrim yok. Bir de zaten mernis sızıntısı yüzünden milyonlarca insanın kimliği ifşa oldu. Açmak isteyen öğretmenin sözlü için listeden öğrenci kaldırır gibi site açar. Onun yapmadığı da açığa çıkar zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı