Arkadaşım T.C. kimlik numaram ile adresimi buldu

Okuduğunu anlayamama problemin var. Konuyla senin söylediğinin ne alakası var asıl? Adam gidecek emniyete şikayetçi olacak bu kadar basit. Boş boş konuyu alakasız alakasız yerlere çekip uzatma.

Son düzenleme:
Ayrıca sen bana sadece T.C. Kimlik bilgisi ile işlem yapılacak yerlerden örnek verebilir misin?

İsmi ve T.C. Kimlik numarası yayıldı ve kartı da varsa onun adına eşya alabilir, suç işleyebilir. Yeterince ciddi sorunlar değil mi?

İsmi ve T.C. Kimlik bilgisileri yayıldı ve kartıda varsa onun adına eşya alabilir, suç işleyebilir yeterince ciddi sorunlar değil'mi?
İsim ve T.C ile kart açılmıyor veya olan kartı çalamazsınız. Suç işleme riski çok az da olsa var maalesef.

Ben yapılabilecek bir şey söyledim bile. Adamın banka hesabını boşaltması için 1 hafta evde olmadığı süreyi tutturması yeterli.

İnternette şu an peynir ekmek gibi kimlikler havada uçuşuyor.
Mernis data verileri sızılmıştı oradan ulaşmış belli ki kendisi küçük yaşta ise bir şey yapamaz.

İsteyen istediği kişinin T.C.'si annenin annesini dahi bulurlar maksimum yemek söylerler evine onu da ben sipariş etmedim deyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…