Arkadaşım var fakat yanlarına gidemiyorum

Türkiye gibi asgari ücretin 300 dolar olduğu, enflasyon ve kur gibi faktörler ile birlikte her geçen gün alım gücünün düştüğü bir ülkede açılan bir konu. CS:GO ve GTA 5’i düşük çözünürlükte oynamayı deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Geforce now üzerinden oyna ancak forza yok bilgin olsun sanırım GTA 5 de yoktu belki de vardır bir bak

İlla oyun üzerinden arkadaş edinmek zorunda değilsiniz, ilgilendiğiniz bir alan yok mu, kitap okumak, dizi/film izlemek, müzik dinlemek gibi? İlgilendiğiniz konularla ilgili discord sunucularına girin ve insanlarla sohbet ederek arkadaş olun.

Sence denemedim mi hocam, hepsi ben yazmasam yazmıyorlar, bazıları 1-2 güne engelledi, film izlemiyorum, müzik dinlerim.

Yani kötü bir durum ama bana inan benimde arkadaşım yoktur. Yani sistemsel falan değil. Var olanlarlada ne oyun oynarım nede dışarı çıkarım.

Belki beni kötü anlayanlar olacaktır. Veya arkadaş bunu mu istiyor diyenler olacaktır ama insan bazen kendi kendine mutlu olabilmeli. Ne bileyim bir spora gidebilirsin. Veya dizi, film izleyebilirsiniz. Zaten oyunlar yüzünden sizi unutan sözde arkadaşlar varsa onlardan bir halt olmaz. Öyle insanlar arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyi.

Senin sistemin şuan kötü olabilir ama emin ol bunlar gelip geçici. İleride paranı kazanır daha iyilerini alırsın. Ama o zamana kadar kendine birkaç hobi edin. Ama illa arkadaşım olsun istiyorsan 1 tane olsun ama öz olsun...

Hocam param yok, spor salonları aylık 400-500 olmuş, fazla pahalı, bunun protein tozu vs. de var, film izlemiyorum ama müzik dinlerim.

Hocam param yok, spor salonları aylık 400-500 olmuş, fazla pahalı, bunun protein tozu vs. de var, film izlemiyorum ama müzik dinlerim.
Futbol takımları var veya basket. Oraya seçilirsen para vs. vermene gerek yok diye biliyorum. Amatör takımlar yılın her zamanı seçim yaparlar diye de biliyorum. Konuşup antrenmanlarına katılabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…