Arkadaşım var fakat yanlarına gidemiyorum

Türkiye gibi asgari ücretin 300 dolar olduğu, enflasyon ve kur gibi faktörler ile birlikte her geçen gün alım gücünün düştüğü bir ülkede açılan bir konu. CS:GO ve GTA 5’i düşük çözünürlükte oynamayı deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
İlla oyun üzerinden arkadaş edinmek zorunda değilsiniz, ilgilendiğiniz bir alan yok mu, kitap okumak, dizi/film izlemek, müzik dinlemek gibi? İlgilendiğiniz konularla ilgili discord sunucularına girin ve insanlarla sohbet ederek arkadaş olun.

İlla oyun üzerinden arkadaş edinmek zorunda değilsiniz, ilgilendiğiniz bir alan yok mu, kitap okumak, dizi/film izlemek, müzik dinlemek gibi? İlgilendiğiniz konularla ilgili discord sunucularına girin ve insanlarla sohbet ederek arkadaş olun.
Sence denemedim mi hocam, hepsi ben yazmasam yazmıyorlar, bazıları 1-2 güne engelledi, film izlemiyorum, müzik dinlerim.

İyi sosyaller, ilk önce yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Dinleyenlere şimdiden teşekkürler. Arkadaşlarım var fakat yanlarına gidemiyorum nedeni ise onlar Discord sesli sohbette Forza Horizon, CS:GO ve GTA 5 oynarken benim sistemim GTA 4'ü bile zar zor açıyor. Sistem alacak param da yok, her gece yatmadan önce hayalini kuruyorum. Forza Horizon oynamak çok istiyorum sistemim yetmediğinden. Yatmadan önce her gece bir sistem hayal edebiliyorum. Discord sesliye gidiyorum bir selam veriyorum sonrası gelmiyor. Onlar oyun hakkında konuşuyorlar, sırf sistemimden yanlarına gidemediğim için hepsi bende soğudu. Eskiden hep beraber MTA oynardık (2019'dan beri), herkes çok iyi sistem topladı, hepsi de Forza geçti, ben hâlâ MTA oynuyorum. Çalışsam da çok fazla borç var. Ev almamız falan lazım, sanırım sistem toplama hep hayal olarak kalacak. Gerçek hayatta hiç kimsem yok, varsa sanal arkadaşlarım var. Neyse herkese iyi geceler diliyorum. Beni dinlediğiniz için teşekkür ediyorum.
Yani kötü bir durum ama bana inan benimde arkadaşım yoktur. Yani sistemsel falan değil. Var olanlarlada ne oyun oynarım nede dışarı çıkarım.

Belki beni kötü anlayanlar olacaktır. Veya arkadaş bunu mu istiyor diyenler olacaktır ama insan bazen kendi kendine mutlu olabilmeli. Ne bileyim bir spora gidebilirsin. Veya dizi, film izleyebilirsiniz. Zaten oyunlar yüzünden sizi unutan sözde arkadaşlar varsa onlardan bir halt olmaz. Öyle insanlar arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyi.

Senin sistemin şuan kötü olabilir ama emin ol bunlar gelip geçici. İleride paranı kazanır daha iyilerini alırsın. Ama o zamana kadar kendine birkaç hobi edin. Ama illa arkadaşım olsun istiyorsan 1 tane olsun ama öz olsun...

Yani kötü bir durum ama bana inan benimde arkadaşım yoktur. Yani sistemsel falan değil. Var olanlarlada ne oyun oynarım nede dışarı çıkarım.

Belki beni kötü anlayanlar olacaktır. Veya arkadaş bunu mu istiyor diyenler olacaktır ama insan bazen kendi kendine mutlu olabilmeli. Ne bileyim bir spora gidebilirsin. Veya dizi, film izleyebilirsiniz. Zaten oyunlar yüzünden sizi unutan sözde arkadaşlar varsa onlardan bir halt olmaz. Öyle insanlar arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyi.

Senin sistemin şuan kötü olabilir ama emin ol bunlar gelip geçici. İleride paranı kazanır daha iyilerini alırsın. Ama o zamana kadar kendine birkaç hobi edin. Ama illa arkadaşım olsun istiyorsan 1 tane olsun ama öz olsun...
Hocam param yok, spor salonları aylık 400-500 olmuş, fazla pahalı, bunun protein tozu vs. de var, film izlemiyorum ama müzik dinlerim.

Hocam param yok, spor salonları aylık 400-500 olmuş, fazla pahalı, bunun protein tozu vs. de var, film izlemiyorum ama müzik dinlerim.
Futbol takımları var veya basket. Oraya seçilirsen para vs. vermene gerek yok diye biliyorum. Amatör takımlar yılın her zamanı seçim yaparlar diye de biliyorum. Konuşup antrenmanlarına katılabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı