Arkadaşım yok gibi hissediyorum

Behzat Amir

Centipat
Yakın olduğum, beni sevdiğini söyleyen insanlar var çevremde. Buluşunca uzun ve güzel vakit geçiriyoruz. Ama mesaj atan arkadaşım yok. Sanki arkadaşım yok gibi hissediyorum. Ne önerirsiniz? Çok yakın olduğum bir abim var o 20 ben 17'yim. Çok yakınız ama bir süredir mesafe var gibi hissediyorum onunla da. Onunla konuştum ve "yok kardeşim virüs var ondan yoksa nolacak" dedi. Ama onun dışunda dediğim gibi ve üzülüyorum. Dalga geçmeden yardımcı olacaklara teşekkürler.

30 yaşındayım, son zamanlarda etrafımdaki insanların suyuna gitmeyi kestim ve arkadaş çevrem de gayet azaldı. Hiçte eksikliğini hissetmiyorum. Oyun oyna, dizi izle, kendini geliştirecek şeylerle ilgilen, ders çalış ve ailenin kıymetini bil. Hiçte gerekli değil ekstra insanlar. Yaşın ilerledikçe göreceksin ki aslında kendinden başka kimseye ihtiyacın yokmuş.

30 yaşındayım, son zamanlarda etrafımdaki insanların suyuna gitmeyi kestim ve arkadaş çevrem de gayet azaldı. Hiçte eksikliğini hissetmiyorum. Oyun oyna, dizi izle, kendini geliştirecek şeylerle ilgilen, ders çalış ve ailenin kıymetini bil. Hiçte gerekli değil ekstra insanlar. Yaşın ilerledikçe göreceksin ki aslında kendinden başka kimseye ihtiyacın yokmuş.

Aaaaaa, aynı ben. Kimse yazmıyorsa sen yaz.

Bu zamanlar böyle geçebilir. Ama kendinizi başka şeyler ile avuturken benim gibi mallık yapmayın.

Sorun şu ki, yazdığım zaman gayet güzel her şey. Ama bana benim yaptığım gibi durduk yere yazan arkadaşlarım yok. Nerede hata yapıyorum. Gerçekten bunalıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı