Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşım kayboldu. 3 aydır ses soluk yok. En son WP'ye 3 gün önce girmiş. Steam aynı şekilde. Discord hiç aktif olmuyor. Arıyorum böyle bir numara bulunmamaktadır diyor. Ne yapmalıyım?
Aktif olduğu halde bakmıyorsa konuşmak istemiyordur belki de. Aktif olduğu platformlardan aktif olduğu esnada ulaşmayı deneyin. Yanıt vermemeye devam ediyorsa durum belirttiğim gibidir muhtemelen.
Maalesef sanal arkadaşlıklarda böyle şeyler olabiliyor. Üzücü bir durum. Belki yoğun bir dönemden geçiyordur. Üç gün önce WP'E GİRİP çıktıysa açıp bakmıştır. Konuşmak isterse ileride konuşur.
Fazla kafaya takmayın. Genelde sorun sizde bile olmaz. Bende whatsaba hergün girmiyorum. Sevdiklerimde neden arayıp sormadığımı soruyor. Çünkü bu aralar iyi değilim. Canım konuşmak istemiyor. Bu yüzden anonim forumlarda takılıyorum.