Arkadaşımdan hoşlanıyorum

Sufurcan

Zeptopat
Daha fazla  
18 yaşındayım. Dalga geçecekler konuyu kapatabilir. 12.sınıfım YKS'ye hazırlanmam gerekiyor fakat size bunun için başvurmayacağım, yanımda oturan arkadaşımdan galiba hoşlanıyorum. Kendisi de benim yaşlarımda bir erkek, bu galiba beni gay yapıyor ve korkutuyor. Eğer ailem öğrenirse beni evden atabilir.

Size sormak istediğim şey sizce ne yapmalıyım? O beni hep güldürmeye çalışıyor ve onunla yakın arkadaşız fakat onun gay olup olmadığını bilmiyorum. Ne yapmalıyım?

18 yaşındayım. Dalga geçecekler konuyu kapatabilir. 12.sınıfım YKS'ye hazırlanmam gerekiyor fakat size bunun için başvurmayacağım, yanımda oturan arkadaşımdan galiba hoşlanıyorum. Kendisi de benim yaşlarımda bir erkek, bu galiba beni gay yapıyor ve korkutuyor. Eğer ailem öğrenirse beni evden atabilir.

Size sormak istediğim şey sizce ne yapmalıyım? O beni hep güldürmeye çalışıyor ve onunla yakın arkadaşız fakat onun gay olup olmadığını bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
Seviyorsan ve sınav seneni kendine zehir etmek istiyorsan git söyle forumda tanımadığın insanlarla dalga geçip durmak ve toksiklik yapmak yerine.

Asla yöneliminden korkma ve gericileri umursama. Kendini nasıl daha iyi ve hangi yönelimde hissediyorsan öyle de ol. Ailene hiçbir şey söyleme. Çünkü ailelerinin %99'u aynı oluyor. Kendi ekonomik özgürlüğünü kazanınca her şeyi anlatıp öyle hayatına devam edersin. Arkadaşın da seni seviyorsa ortada herhangi bir engel yok.

Bu gayet normal bir durum ve diğerlerinin söylediğinin aksine hastalık falan değil. İnsan her kararında özgür olmalıdır. Ancak eğer o kişi gay değilse ve senin bulunduğun çevre bunu iyi karşılamayacaksa -benim şehrimde birini gay diye darp etmişlerdi, şehir değiştirdi- risk almamanı öneririm. Öncesinde karşıdaki kişinin ağzını yoklayabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı