Arkadaşımı hayatımdan çıkardım

Benimde ortaokulda bir arkadaşım vardı çocuk birşeyler mırıldanıp şaka la şaka diyodu.
Boş lakaplar takıyodu.
Sonra ilişkimi kestim ilk başlarda barışmak istedi soğuk davranınca 1,5 ay sonra umudunu kesti ve sınıftaki bir yabancıya dönüştü benim için.

Evet saçı ortadan ikiye ayrık.
Yorumlarınız için sağolun hocalarım. Dediğiniz gibi hocama rica edip yerimi değiştirteceğim. Ondan sonra da artık bu çocukla konuşmayacağım. Tanımıyormuş gibi.

Çok temiz, çok profesyonel hocam!

Sevmiyorsan şutla.

Sevmiyorsan şutla.
Şutladım sayılır. Her yerden engelledim. Bugün okula gelmediği için söyleyemedim ama yüzyüze olduğumuz zaman onunla konuşacağım ve bu arkadaşlığı düzgün bir şekil de bitirmek istediğimi söyleyeceğim. Ve ona zorluk çıkartmamasını rica edeceğim. Yarın gelirse yarın yapacağım bunu.

Bide üstüne şunu ekle istersen "zorla güzellik olmaz" senin bana yaptığın terbiyesizlik saygısızlık falan de istersen.Belki akıllanır en azından başka yeni arkadaşlar edinirse onlara da namuslu şerefli şekilde davranılmasını öğrenir.Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…