Arkadaşımın aldığı CYBER-1650S sistem

Geçen indirim ve kuponlar ile 8200 liraya bulmuştum fakat sistemim olduğu için almadım.
1700 TL sizin için ''biraz'' olabilir ancak Türkiye şartlarında standart bir birey için fazla bir miktar, belirtmek isterim. O dediğiniz sistem 2 ay önce vardı.
 
Haklısınızda değilsinizde bence Corsair pahalı bir marka 500GB M.2 SSD fiyat arttırmıştır ve GTX 1650 fiyatları uçtu bunuda düşünmek lazım.
Pahalı?
 
Haklısınızda değilsinizde bence Corsair pahalı bir marka 500GB M.2 SSD fiyat arttırmıştır ve GTX 1650 fiyatları uçtu bunuda düşünmek lazım.
Aldığı SSD iyi değil. DRAM yok diye hatırlıyorum. Ekran kartı fiyatları arttı fakat bu kadar artmadı. Kasa ise berbat. Mesh değil ve oldukça ucuz.
 
Fırın gibi kasanın içine Phoenix ekran kartı koymuşlar. İade etsin bence. Ancak Pollux-3T10'daki PSU Gamepower PSU'larla aynı.

Arkadaşın, kartta backplate varsa part-time ocakbaşı işletebilir, işleri büyütmek isterse ince, düz bir sac alıp pizza bile yapabilir. :)
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı