sleepinnice
Centipat
Geçen indirim ve kuponlar ile 8200 Liraya bulmuştum fakat sistemim olduğu için almadım.Link alabilir miyim? Uçarak alıyorum böyle bir sıfır sistem var ise.
Geçen indirim ve kuponlar ile 8200 Liraya bulmuştum fakat sistemim olduğu için almadım.Link alabilir miyim? Uçarak alıyorum böyle bir sıfır sistem var ise.
Satın aldı bile.
1650S zaten benim önerdiğim sistem.
1700 TL sizin için ''biraz'' olabilir ancak Türkiye şartlarında standart bir birey için fazla bir miktar, belirtmek isterim. O dediğiniz sistem 2 ay önce vardı.Geçen indirim ve kuponlar ile 8200 liraya bulmuştum fakat sistemim olduğu için almadım.
Dolandırılmış desem linç yer miyim? O paraya kesinlikle alınacak bir sistem değil.
Pahalı?Haklısınızda değilsinizde bence Corsair pahalı bir marka 500GB M.2 SSD fiyat arttırmıştır ve GTX 1650 fiyatları uçtu bunuda düşünmek lazım.
Aldığı SSD iyi değil. DRAM yok diye hatırlıyorum. Ekran kartı fiyatları arttı fakat bu kadar artmadı. Kasa ise berbat. Mesh değil ve oldukça ucuz.Haklısınızda değilsinizde bence Corsair pahalı bir marka 500GB M.2 SSD fiyat arttırmıştır ve GTX 1650 fiyatları uçtu bunuda düşünmek lazım.
PSU'yu ayrı tutuyorum, o soba kasayı almaktansa fason bir mesh kasa alırım daha iyi.Pahalı?
![]()
Corsair 550 W Carbide Spec-05 CC-9011151-EU Led Panel ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair 550 W Carbide Spec-05 CC-9011151-EU Led Panel ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.