Arkadaşımın bana nokta atıp bunun taktik olduğunu söylemesi

abdmtlcn

Kilopat
Akadaşlar bir arkadaşım (kız) bana nokta atıyor, bu ne diyorum taktik diyor. Acaba bilen var mı bu taktiği?

Son düzenleyen: Moderatör:
Akadaşlar bir arkadaşım (kız) bana nokta atıyor, bu ne diyorum taktik diyor. Acaba bilen var mı bu taktiği?
Arkadaşlar veya büyükler sohbeti karıştırıyorsa, veya mesajlar yukarı gitsin de gözükmesin tarzı şeyler olabilir. Ama mesaj silmek de var bak.🤨

Yaşlar kaç? Şimdiki ergenlerde oluyor boyle değisik atraksiyonlar. Onun anlamini en iyisi arkadasina sor sen.
images%20(2).jpeg

İnternetinin açık olup olmadığını, arka planda Instagram'da kızların fotolarını beğenip beğenmediğini kontrol ediyor. Şöyle ki; sana nokta attığında mesajı tek tik olursa internetinin kapalı, çift tik olursa internetinin açık olduğunu anlıyor.

Noktayı atınca ekran görüntüsü al. Seneler sonra hala muhabbetiniz devam ediyorsa görüntüyü yolla utançtan kafayı yesin.
Noktanın anlamına gelince muhtemelen o ergen kafasıyla yaşadığı piskozları senle telafi ediyor. Sen o nokta atınca hiç cevap verme sallama yani. Bunlar böyledir. İlgi çekmek için her şeyi yapar. Bak sırf o noktayı anlamak için konu açtın burada. Başarılı olmuşa benziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı