Arkadaşımın davranışında sorun ben miyim?

Mete1245

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 7.sınıf teknoloji tasarım dersinde grup olmuştuk. Konu güneş paneli ile ışık yakmak ve bunu bir makette kullanmak. Ev yapmayı tercih ettik. Arkadaşa aldığı panelin ne özelliğini sorsam bilemedi ona göre batarya alacaktım. Bu yüzden ayrıldım. Ve başka birisiyle yaptım. Şu anda ev yapacağım ama bataryaya ihtiyaç olmadığını fark ettim. Özür dilememe rağmen dışlıyor ve konuşmuyor. Sizce sorun bende mi?

Seni önemseyen kişilere gereğinden fazla değer verip kendini düşürme. Kimseye muhtaç olmadığının farkına vardığında anlarsın. Moralini bozma.

Vallahi seçimi sen yapmışsın benim açtığım aşırı düşünmeden kurtulma konusunda belirtmiştim her zaman 3 4 adım sonrasını düşünmek lazım. Burada suç senin ama karşındakide biraz abartıyor gibi.

Çay kahve ısmarla onunla yalnız başına konuş hatandan bahset otizimli değilse anlar.

7. sınıfmış çay kahveye gerek yok git sınıfta yanına düzgün bir dille anlat istemiyorsa dediğim gibi zorlama.

Çay kahve ısmarla onunla yalnız başına konuş hatandan bahset otizimli değilse anlar.

7.sınıfız.

Okullarda açılıyor durumu anlatmıştım ona ve hala bir şey anlatacağı zaman sen varken anlatmam tarzı şeyler diyor. Adeta kin besliyor. Unutsa bile teknoloji tasarım dersinde gene hatırlayacak sizce nasıl davranmalıyım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı