Arkadaşımın Gamepower'ı övmesi

Bahsettiğimiz şeyin alt tarafı bir klavye olduğunu biliyoruz değil mi? Aslında size de hak veriyorum, bu forumda o kadar gömdüler ki markayı millet çok abartmaya başladı.

Evet forumda biraz fazla gömüldü. Ama bir o kadar da YouTube kanalları tarafından yüceltildi.
 
Ne alaka? Arkadaş belki bu konularda bilgi sahibi değil? Aşçılık okuyan birisi uzay hakkında tam fikir sahibi olabilir mi sence?
Tam fikir sahibi değilse fikrini belirtmesin. Herkes her konuda bilgili olacak demiyoruz. Bilmeyen insan bilmiyorum demeli. Lak lak konuşmamalı.
 
Ne boş muhabbet ya. Bilmiyorsa bilmiyor biliyorsa biliyor. Gelmişler adamın yanlış infolamasını burada tartışıyorlar ayrıca konu sahibine de bu yanlış bilgi durumu etki etmemiş çünkü zaten Gamepower hakkında bilgi sahibi imiş. Sadece özelden atılan bir mesaj kardeşim ne çok dert ettiniz ya.
 
Bunu nerden çıkardın dersen diye gerekçe sunacağım.

Arkadaşın üslubunda aşırı kendine güvenme ve bilgiçlik havası var. Burdan çıkarım yapabilirsin. Burda o çocuktan uzaklaş deme sebebim buydu. Kötü marka önerebilir. Sonra doğrusunu anlatırız. Ama burda olay o değil.
 
Kapasitesiz insanlarla arkadaşlık kurmamanı öneririm. Gamepower öven ve hala devam eden birisinin zekası ortada zaten.

Hocam KB 432l ben kullanıyorum mükemmel klavye bu fiyata bundan iyisini bulamazsın tek sorunu bilek desteği pek iyi degil aklında bulunsun ben bilek desteğini çıkarıp oynuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı