Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #1 Arkadaşımın tarihi kötü olduğu için ufak bir şaka yaptım. Beni banladı. (Doğal olarak) onun gönlünü okulda nasıl alırım?
Arkadaşımın tarihi kötü olduğu için ufak bir şaka yaptım. Beni banladı. (Doğal olarak) onun gönlünü okulda nasıl alırım?
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #2 Özür dileyerek.
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #3 Galaxes dedi: Özür dileyerek. Genişletmek için tıkla... Özür kabul etmiyor işte. Biraz inatçı.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2022 #4 Parthians dedi: Arkadaşımın tarihi kötü olduğu için ufak bir şaka yaptım. Beni banladı. (Doğal olarak) onun gönlünü okulda nasıl alırım? Genişletmek için tıkla... Özür dileyin. Nasıl bir şaka yaptınız? Benim sınavları çok iyi olan arkadaş din dersinden 4 yanlış çıkarmıştı birlikte gülüyorduk.
Parthians dedi: Arkadaşımın tarihi kötü olduğu için ufak bir şaka yaptım. Beni banladı. (Doğal olarak) onun gönlünü okulda nasıl alırım? Genişletmek için tıkla... Özür dileyin. Nasıl bir şaka yaptınız? Benim sınavları çok iyi olan arkadaş din dersinden 4 yanlış çıkarmıştı birlikte gülüyorduk.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #5 Parthians dedi: Özür kabul etmiyor işte. Biraz inatçı. Genişletmek için tıkla... Küfür ederek mi gönlünüzü almasını istiyor? Özür dilemekten başka bir yolun yok.
Parthians dedi: Özür kabul etmiyor işte. Biraz inatçı. Genişletmek için tıkla... Küfür ederek mi gönlünüzü almasını istiyor? Özür dilemekten başka bir yolun yok.
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #6 LegendaryDevilHunter dedi: Özür dileyin. Nasıl bir şaka yaptınız? Benim sınavları çok iyi olan arkadaş din dersinden 4 yanlış çıkarmıştı birlikte gülüyorduk. Genişletmek için tıkla... Yani nasıl bir şaka yaptım burada açıklayamam hocam özür kabul etmiyor. Galaxes dedi: Küfür ederek mi gönlünüzü almasını istiyor? Özür dilemekten başka bir yolun yok. Genişletmek için tıkla... Özrümü kabul etse buraya yazmazdım.
LegendaryDevilHunter dedi: Özür dileyin. Nasıl bir şaka yaptınız? Benim sınavları çok iyi olan arkadaş din dersinden 4 yanlış çıkarmıştı birlikte gülüyorduk. Genişletmek için tıkla... Yani nasıl bir şaka yaptım burada açıklayamam hocam özür kabul etmiyor. Galaxes dedi: Küfür ederek mi gönlünüzü almasını istiyor? Özür dilemekten başka bir yolun yok. Genişletmek için tıkla... Özrümü kabul etse buraya yazmazdım.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2022 #7 Parthians dedi: Yani nasıl bir şaka yaptım burada açıklayamam hocam özür kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Küfürlü bir şey mi? Küfür yerine sansür anlamında bir şey yazabilirsiniz.
Parthians dedi: Yani nasıl bir şaka yaptım burada açıklayamam hocam özür kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Küfürlü bir şey mi? Küfür yerine sansür anlamında bir şey yazabilirsiniz.
397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 26 Mayıs 2022 #8 Parthians dedi: Arkadaşımın tarihi kötü olduğu için ufak bir şaka yaptım. Beni banladı. (Doğal olarak) onun gönlünü okulda nasıl alırım? Genişletmek için tıkla... Cidden arkadaşınız ise otomatik olarak düzeleceğini düşünüyorum. Arkadaşıma etnik kökeni ile şaka yaptığımda kızıp küserdi ama bir gün sonra unutmuş olurdu. Biraz da ona bağlı.
Parthians dedi: Arkadaşımın tarihi kötü olduğu için ufak bir şaka yaptım. Beni banladı. (Doğal olarak) onun gönlünü okulda nasıl alırım? Genişletmek için tıkla... Cidden arkadaşınız ise otomatik olarak düzeleceğini düşünüyorum. Arkadaşıma etnik kökeni ile şaka yaptığımda kızıp küserdi ama bir gün sonra unutmuş olurdu. Biraz da ona bağlı.
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #9 LegendaryDevilHunter dedi: Küfürlü bir şey mi? Küfür yerine sansür anlamında bir şey yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok. Küfürden çok hakaret gibi.
LegendaryDevilHunter dedi: Küfürlü bir şey mi? Küfür yerine sansür anlamında bir şey yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok. Küfürden çok hakaret gibi.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #10 Parthians dedi: Yani nasıl bir şaka yaptım burada açıklayamam hocam özür kabul etmiyor. Özrümü kabul etse buraya yazmazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam ne dememizi bekliyorsunuz? Git arkadaşının annesine söv belki kabul eder mi? Özür dilemekten başka seçenek yok yani ne diyelim?
Parthians dedi: Yani nasıl bir şaka yaptım burada açıklayamam hocam özür kabul etmiyor. Özrümü kabul etse buraya yazmazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam ne dememizi bekliyorsunuz? Git arkadaşının annesine söv belki kabul eder mi? Özür dilemekten başka seçenek yok yani ne diyelim?