Özür kabul etmiyor işte. Biraz inatçı.Özür dileyerek.
Arkadaşımın tarihi kötü olduğu için ufak bir şaka yaptım. Beni banladı. (Doğal olarak) onun gönlünü okulda nasıl alırım?
Küfür ederek mi gönlünüzü almasını istiyor? Özür dilemekten başka bir yolun yok.Özür kabul etmiyor işte. Biraz inatçı.
Özür dileyin. Nasıl bir şaka yaptınız? Benim sınavları çok iyi olan arkadaş din dersinden 4 yanlış çıkarmıştı birlikte gülüyorduk.
Küfür ederek mi gönlünüzü almasını istiyor? Özür dilemekten başka bir yolun yok.
Yani nasıl bir şaka yaptım burada açıklayamam hocamözür kabul etmiyor.
Cidden arkadaşınız ise otomatik olarak düzeleceğini düşünüyorum. Arkadaşıma etnik kökeni ile şaka yaptığımda kızıp küserdi ama bir gün sonra unutmuş olurdu. Biraz da ona bağlı.Arkadaşımın tarihi kötü olduğu için ufak bir şaka yaptım. Beni banladı. (Doğal olarak) onun gönlünü okulda nasıl alırım?
Küfürlü bir şey mi? Küfür yerine sansür anlamında bir şey yazabilirsiniz.
Hocam ne dememizi bekliyorsunuz? Git arkadaşının annesine söv belki kabul eder mi? Özür dilemekten başka seçenek yok yani ne diyelim?Yani nasıl bir şaka yaptım burada açıklayamam hocamözür kabul etmiyor.
Özrümü kabul etse buraya yazmazdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.