Arkadaşımın hediye ettiği oyun Steam tarafından silindi

Crucible

Hectopat
Katılım
17 Ocak 2021
Mesajlar
423
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşım bana Rust hediye etmisti. 2 hafta falan kaldı kütüphanemde, sonra Steam bu uygulama kaldirilmiştir gibisinden bir mesaj gösterip kütüphanemden kaldırdı oyunu.
 
Valve Anti Cheat ile bu durumun bi alakası yok fakat Steam çalıntı kart kullanılan Steam hesaplarına otomatik satın alım-kullanım engeli getiriyor. Hesap çöpe gidiyor anlayacağınız. Bu anlattığım direkt satın alımlar için. CD key ile alınan oyunlarda durum nasıldır bilemem.
 
Valve anti cheat ile bu durumun bir alakası yok fakat Steam çalıntı kart kullanılan Steam hesaplarına otomatik satın alım-kullanım engeli getiriyor. Hesap çöpe gidiyor anlayacağınız. Bu anlattığım direkt satın alımlar için. CD key ile alınan oyunlarda durum nasıldır bilemem.

Engel arkadaşımın hesabınamı benim hesabımamı gelir yoksa 2 sinidemi kaç yıldır kullandığım hesap böyle saçma bir olay için kısıtlama yer diye çok korkuyorum.
 
Steam arayüzünde sağ yukarıdaki şu işaretlerden soldaki megafonumsu tuşa bastığınızda bu durum hakkında bi uyarı vermiyorsa yememişsiniz demektir.
1679954607600.png

Düşüncem odur ki yemediniz, ufak bi uyarı alıp geçtiniz. Yeseydiniz kabak gibi yazardı çünkü ekranda.
 
Steam arayüzünde sağ yukarıdaki şu işaretlerden soldaki megafonumsu tuşa bastığınızda bu durum hakkında bir uyarı vermiyorsa yememişsiniz demektir.
Eki Görüntüle 1717443
Düşüncem odur ki yemediniz, ufak bir uyarı alıp geçtiniz. Yeseydiniz kabak gibi yazardı çünkü ekranda.

Anladım teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı