Arkadaşımın telefonunu kullanarak ondan intikam almak istiyorum

Galileo Galilei

Hectopat
Daha fazla  
2 ay önce arkadşım yüzünden yepyeni Xperia Z2'imi suyu sokmuştum, kamera kısmına su almıştı onun dışında bir sıkıntısı yoktu. Tabi bu arada benim yaşadıklarım ömrümden ömür aldı. Arkadşımın Lg g3'ü var şimdi benim yaşadıklarımı biraz da onun yaşamasını istiyorum. Telefona ne yapabilirim? Not: fiziki olarak bir hasar vermeyi düşünmüyorum, aklımda bootloader kilidini açmak, fabrika ayarlarına sıfırlamak gibi şeyler var. Arkadaşım kesinlikle benim yaptığımı anlamamalı ve kolay yapılabilmeli. Aklınızda böyle fikirler varsa ve bana yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim.

Yiğitlik; intikam almak değil, tahammül etmektir. -William Shakespeare.
Tahammül etme kısmı konuyla alakasız olabilir :D
Kamera bölümüne su aldıysa bu telefonun bir sorunu aslında. Sonuçta olmaması gerekiyor, bu telefon suya ve toza dayanıklı değil mi ?

Haklısın, işte bu yüzden size danışıyorum. @brk35

Keşek böyle birşey yapma imkanım olsa onun telefonuna.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.
@OğuzhanYıldırım
@itsAtaken

Madem ısrarcısın yapmışken bunu da arada yapıver. :ROFL:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı