İade edebiliyorsa etsin edemiyorsa geçmiş olsun

Kandırmasını iyi biliyorlar. Satış fiyatını 10 bin TL yapıyor, indirimde 2 bin TL yazıyor. Adam da oha indirime bak diyip hemen satın alıyor. Atlaması normal yani.Bilmemek ayıp değil ama, bilmiyorsan araştıracaksın, bakacaksın bilgi sahibi olacaksın. Ora da duruyor o, yine alırsın acelesi neymiş de atlamış hemen? Bir tek monitör için en az 1 hafta, 10 gün baktım, bilgi sahibi oldum, öyle aldım. Arkadaş hiçbir donanıma bakmadan sanki, kaçıracaklar, alamayacak endişesine kapılmış komple seti almış. 2000 TL daha koyulurdu üzerine güzel bir sistem toplanabilirdi o paraya geçmiş olsun. Daha düne kadar varlığından bile haberdar değildim bu Turbox mudur her ne haltsa?
Böyle her şeye araştırmadan atlayan insan tipine çok sinir olurum. Böyle arkadaşım olsa yüzüne bakmam.Kandırmasını iyi biliyorlar. Satış fiyatını 10 bin TL yapıyor, indirimde 2 bin TL yazıyor. Adam da oha indirime bak diyip hemen satın alıyor. Atlaması normal yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.